РЕКЛАМА


Режисьори: Олег Турански, Олег Ларин

В ролите: Ярослав Бойко, Владимир Стеклов, Константин Стрелников, Сергей Романюк, Анна Казючиц, Виталий Линеци,Константин Стрелников, Егор Клейменов, Максим Дрозд, Станислав Боклан и др.


Престъпност, малодушие, беззаконие

"Харлем" и в голям град в Русия - гето с открит бандитизъм и тайни благодетели във властта.


3 сезона за "Брат за брата" /известен още като "Руско щастие"/ с украински режисьор и руски продуцент - "СтарМедия" /"Ана Герман", "Отрядът"/.

Бивш сътрудник от Главно управление на вътрешните работи, Игор Светлов се връща на родното си място, за да търси убиеца на своя брат. Някога тих квартал, сега районът е силно променен -тук почти открито търгуват с наркотици и препродават откраднатото.

Учителите се страхуват от учениците си, а самите подрастващи обират дребните търговци. Местните служби на реда не рискуват да патрулират през нощта, а жителите на руския "Харлем" са свикнали с престъпността и изобщо не вярват в справедливостта.

С пристигането на Светлов обаче започва истинска война за оцеляване и врагове са не само бандитите, а и колеги, и някогашни близки....
Брат за брат/ СтарМедия филм

"СтарМедия" е един от водещите продуценти в Русия. Компанията създава 5000 часа готова филмова продукция, с 600 часа телевизионно съдържание годишно и филми за голям екран. Печели висок рейтинг по водещи канали, награди от световни форуми в Хюстън, Чикаго, Монте Карло, Сеул, Съчуан и международно разпространение в над 50 територии на Източна и Западна Европа, Близкия изток, Китай, Япония, САЩ, Израел. Особено популярни сред зрителите са "Мата Хари", "Детектив Ана", "По законите на войната", "Влюбени жени", "Двойнствен живот", "Изток-запад", "А нощите тук са тихи...", "Анна Герман", "Отряд", документалните "Романови", "Кронщад", анимационния - "Бременските разбойници". С 3D-анимация и графика, в партньорство с "Бабич дизайн", се реализират образователни програми - исторически и научно-популярни. "СтарМедия" има собствени медийни канали - Star Cinema /филми и сериали за широка аудитория/, Star Family /семейни програми/ и специален мъжки канал - "Bolt"

*Златна Романова

Брат за брат/ СтарМедия филм

Брат за брат/ СтарМедия филмСезон 1

23 епизод • Брат за брата

Игор получава последна предупреждение и заплаха по телефона. Ако не престане да се меси в чуждите работи, той ще бъде следващият труп. Въпреки заплахите Игор отива на срещата с бармана Паша от прословутото мафиотско кафене „Шок“. У Паша е търсеният от всички диск с компромата на Добермана. В момента, в който дискът с информацията попада в ръцете на Светлов, той се превръща в мишена. Преследването му е истински лов. Бандитите, тайнственият Доберман и продажните му колеги са готови на всичко, сам...

Вижте повече

22 епизод • Брат за брата

За да помогне на Брюсов и същевременно да залови престъпника, Игор решава да проведе хитра оперативна акция. Ако тя е успешна, поръчителят на убийството ще бъде заловен на място и разобличен. А Брюсов ще бъде изваден от опасното положение, в което е попаднал. Но акцията е много сложна и на Светлов му е нужен съюзник. Но колегите, на които може да се довери са малко, за разлика от многобройните му врагове. Ако замислената акция успее, враговете на Светлов ще се увеличат.

22 епизод • Брат за брата

Алексей Брюсов се оказва в много сложна ситуация. Той получава поръчка да убие директора на търговския център. Но Брюсов не желае да я изпълни, въпреки че добре знае какъв риск е това. Тъй като вече знае името на набелязаната жертва, е невъзможно да откаже, защото самият той ще бъде ликвидиран. Единственият човек, който може да му помогне е Игор Светлов. Двамата решават да действат.

20 епизод • Брат за брата

Чабин вижда, че Кравчук иска да компрометира Светлов и да се отърве от него, използвайки всички средства. Корумпираният Кравчук усеща, че може да бъде разкрит и затова клевети и накисва Игор пред колегите и висшестоящите. Нарича го дори предател. В тази удобна ситуация Чабин се решава на крайна мярка – да поръча убийството на Светлов. Игор, приятелят му Арсен и бременната Лена отиват на лов и отсядат в една хижа. Местният старец Иван Алексеевич и двамата му сина приемат да изпълнят поръчката сре...

Вижте повече

Вижте всички епизоди

БНТ новини Още новини
Южнокореецът Ким Чен-ян оглави Интерпол

09:49

Южнокореецът Ким Чен-ян оглави Интерпол

Южнокореецът Ким Чен-ян оглави Интерпол
Майка с дете бяха блъснати на пешеходна пътека в Пловдив

09:34

Майка с дете бяха блъснати на пешеходна пътека в Пловдив

Майка с дете бяха блъснати на пешеходна пътека в Пловдив
Турски сайт пусна текст от записа на Хашоги преди смъртта му

09:32

Турски сайт пусна текст от записа на Хашоги преди смъртта му

Турски сайт пусна текст от записа на Хашоги преди смъртта му

Филми в програмата днес
Бакстър

БНТ 1 | 21.11.2018 15:15

Бакстър

Бакстър
Семеен бизнес

БНТ 2 | 21.11.2018 15:55

Семеен бизнес

Семеен бизнес
Дързост и красота 00:00:18

БНТ 1 | 21.11.2018 16:30

Дързост и красота

Дързост и красота

РЕКЛАМА