Невидимият гост

Истината се пази от много страни, но само една не служи на лъжата....

Държава: Испания
Година: 2016
Времетраене: 105 минути
Невидимият гост
За продукцията

Криминална драма

Сценарист и режисьор: Ориол Паул
В ролите: Марио Касас, Хосе Коронадо, Барбара Лени, Франсеск Орела, Пако Тоуш и др.

ФАБУЛА

Богат бизнесмен е замесен и обвинен в убийство. Специалист по подготовка на свидетелите разполага с по-малко от три часа, за да подготви "желязната защита", но на кого...

ФИЛМЪТ

Сложен трилър с катастрофа, жертви и манипулация, испанският трилър "Невидимият гост" (2016) е следван от индийския си римейк "Отмъщение" (2019). Сюжетът за богатство, слава и изнудване напомня американската драма "Мъж на годината", но с по-малко загуби за същата награда...

СЮЖЕТ

Адриан Дория върти голям бизнес с високи технологии, поддържа търговски отношения с азиатския пазар и е обявен за "Мъж на годината". И тогава някак странно и невидимо е обвинен в убийство.

Арестуван е в планински хотел, където е намерен трупът на любовницата му - фотографката Лаура Видал. Адвокатът Феликс Левиа му препоръчва свой колега - опитен юрист за защита и подготовка на свидетели. Адриан се среща с Вирджиния Гудман, на която описва отношенията си с Лаура, разказва й за нейното желание да избегне затвора след преживяна катастрофа със смърт на човек - Даниел Гаридон.

Докато обвиняемият и довереният му защитник разговарят, личният адвокат Феликс търси нещо, което може да промени историята. Фотограф снима и архивира действия и срещи през цялото време. Засега адвокат Гудман не е убедена в показанията на Адриан и очаква той да разкрие нещо повече и по-дълбоко в тъмния лабиринт, в който истина и лъжа лесно си сменят местата.

"Кой кого манипулира и защо" са въпросите в загадката...

"Мъж на годината"

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад