РЕКЛАМА


Вижте темите и гостите в предаването „България днес”от студиото в Благоевград:

Все повече ученици посягат към наркотиците. Възрастта, в която започват да употребяват забранените вещестева, намалява драстично. Гост по темата - д-р Теменужда Любенова, председател на Общински съвет по наркотични вещества в Благоевград.

Изготвен е план за почистване и обезопасяване на улиците в населените места от община Благоевград през зимните месеци. Кои пътни участъци ще се почистват приоритетно – разговаряме с Васил Бачев, управител на общинската фирма по чистота в областния град.

Кои са най-интересните археологически обекти на територията на община Симитли ще научим от Методи Златков, археолог от Националния археологически институт с музей към Българската академия на науките.

Започва ученически кокурс за есе „България в Европейския съюз-нашето настояще и бъдеще”,какви са условията за участие в конкурса ще научим от Росинка Проданова – продуцент в Радио Благоевград и член на журито.

Вижте и репортажите от страната:
-Общинският съвет на Батак ще реши днес дали да поиска оставката на кмета Петър Паунов, който е обвинен от прокуратурата в незаконни действия за промяна на собствеността на държавен в общински имот. Пряко включване от Батак на репортера ни Златин Бояджиев
-Как се гарантира сигурността на екипите в Спешното отделение на болницата „Света Анна“ във Варна при прояви на агресия
-Административният съд в Русе организира дискусия на тема "Има ли фалшиви новини в съдебната система?"
-След над 60 филма, посветени на морето, журналистката на БНТ Цветелина Атанасова издаде и книга, озаглавена “Моето Черно море”
-Най–дълголетният състезател по спортен риболов в Европа е 75-годишният Йордан Момчев от Сливен.
-В предаването „Пътувай с БНТ 2" колегите от Русе показват къде се намира единственият по рода си в Европа Фестивал на тиквата.

Все повече ученици посягат към наркотиците
"България днес" - 03.11.2017

РЕКЛАМА