РЕКЛАМА


Режисьор Салваторе Сампери

В ролите: Габриел Гарко, Серена Аутиери, Мануела .Аркури, Вирна Лизи, Джанкарло Джанини

Италиански фамилии водят война и това е "Въпрос на чест"

Сагата е за семейство Фортебрачи - от мечтата в родния Юг до раздялата им в богатия Север на Италия. Сицилианската фамилия се премества в Торино. Първият им благодетел ще бъде техният вечен враг. Синовете им ще живеят близо, но разделени - от двете страни на закона.

Сериалът е продуциран от "Медиасет", излъчва се по италианския Канал 5, продължава в сезони с трима режисьори и актьорско участие на гостуващи звезди - Вирна Лизи, Джанкарло Джанини, Пол Сорвино, Анхел Молина, Винсънт Спано, Ерик Робъртс, Джулиана ди Сио, Бен Газара, Рей Лъвлок,, Алесандра Мартинес, Лина Састри, Бърт Янг, Барбара де Роси, Бо Дерек

Двама братя се разделят и пътищата им се срещат само при сблъсък

1 епизод

Сицилия, 1956. Ерсилия Фортебрачи е прогресивна жена с мечта за друг живот. Когато свекър й Роко умира, тя убеждава съпруга си Паскуале да продаде всичко и да заминат на север с двамата си синове - Тонио и Санти. Надеждата за ново бъдеще се оправдава, но как....

В Торино са приети от нейния братовчед Нино Витале, който ги запознава с Пипо Калабрезе. С негова помощ трябва да инвестират средствата си в бизнес за ново начало, но това е краят на техния свят и семейния мир. Неспособен да защити фамилията си от местния подземен свят, Паскуале се самоубива. За Ерсилия ударът е повече от двоен. Тя губи не само пари и мечти, губи връзка с живота, синовете й се разделят и техните различни цели движат колелата на съдбата отук нататък.

Тонио е красив, общителен и дързък - ухажьор, авантюрист и лидер. Прелъстява, отмъщава, не прощава и се издига до върха на Коза Ностра. Брат му Санти е срамежлив, скромен, затворен и порядъчен. Избира верността към закона и става висш магистрат. Това, че нямат нищо общо ги свързва изцяло в омагьосан кръг от грехове и изкупления...

Страст, убийства, кражби, отвличания, лъжи и предателства срещу Любов, вярност, истина, честност и разбирателство. Закони срещу Закони между Мафията и Съда, между Севера и Юга на Италия.

*zr

Сезон 5

16 епизод • Въпрос на чест

Антония отива в Сиренузе, при Имаколата, да търси следите на баща си. Морис прониква в стаята в хотела на Тонио и разбира накъде се е отправил. Розалинда обвинява граф Минити за убийството на Еджидио. Но оцелелият при атентата на Тонио – Вито, разкрива истината на Дон Салво. Морис открива Тонио и Джада на Карибите и най-после семейството му се събира.

15 епизод • Въпрос на чест

Дария гостува на комисар Роки и в къщата му открива документи, които свидетелстват за връзките му с мафията. Тя скрива семейството си в хотел и се връща да съобщи информацията в полицията, но е жестоко убита. Морис казва на Антония, че баща й е жив. Тонио превежда на Имаколата пет милиарда долара, за да престане да се занимава с дрога. Розалинда избива семейство Минити и съдружниците им.

14 епизод • Въпрос на чест

Тъй като Трапанезе получава инсулт, дон Салво изпраща в Сиренузе племенника си Еджидио, който трябва да възстанови канала за търговия с дрога. Преди да замине с Джада, Тонио иска да се сбогува с къщата си в Швейцария. Еджидио се среща с Розалинда, за да разбере къде е стоката и тя го убива. Антония е изключена от училището, Морис не се отказва от нея. Дария оцелява въпреки опита за покушение срещу нея. Министър Кузано поверява дъщеря си на Тонио.

13 епизод • Въпрос на чест

Еторе излиза от затвора и въпреки приятелите, които го охраняват, Тонио го убива. Прокурор Маино се връща в Сиренузе и продължава да ухажва Дария. Шантал е жестоко убита, защото иска от мъжа си да се оттегли от сделките на мафията. Банкерът Дюпон иска Антония да бъде отстранена от училището в Лугано, тъй като е дъщеря на мафиот. Дария се добира до твърде много информация за мафията и трябва да бъде отстранена.

Вижте всички епизоди

БНТ новини Още новини
На много места по света се проведоха протести срещу расизма

22:14

На много места по света се проведоха протести срещу расизма

На много места по света се проведоха протести срещу расизма
Почина единият от ранените при пожара в завода край Пазарджик

21:31

Почина единият от ранените при пожара в завода край Пазарджик

Почина единият от ранените при пожара в завода край Пазарджик
"След новините": Футболът след Covid-19

21:14

"След новините": Футболът след Covid-19

"След новините": Футболът след Covid-19

Филми в програмата днес
Живи съкровища: Нестинарството 00:09:22

БНТ 2 | 07.06.2020 14:50

Живи съкровища: Нестинарството

Живи съкровища: Нестинарството
Ема /tv film/

БНТ 1 | 07.06.2020 15:10

Ема /tv film/

Ема /tv film/
Безумният ноември

БНТ 3 | 07.06.2020 15:35

Безумният ноември

Безумният ноември

РЕКЛАМА