Студио, посветено на Купата на конфедерациите - 22.06.2017

Водещи на футболното студио за Купата на конфедерациите са Валерия Видева и Петър Иванов.Тази вечер ще се изиграят вторите мачове от група "Б". Двубоят между Камерун и Австралия започва в 18:00 часа, а Германия и Чили - от 21 часа по БНТ1 и БНТ HD и ONLINE на BNT.BG.

13:03, 22.06.2017

Тази вечер ще се изиграят вторите мачове от група "Б" на турнира за Купата на конфедерациите в Русия. От 18:00 часа Камерун ще се изправи срещу Австралия, като двубоят ще бъде предаван по БНТ HD. От 21:00 часа пък по БНТ1 и БНТ HD ще бъде излъчена срещата между световния шампион Германия и Чили.

Камерун и Австралия започнаха надпреварата със поражения и днес в Санкт Петербург ще търсят победа, за да запазят поне някакви шансове за полуфинал. Шампионът на Африка изпусна да вземе точка в мача си срещу Чили, като успя да задържи равенството до 81-ата минута. Австралия от своя страна бе напът да поднесе голямата изненада срещу Бундестима, но все пак отстъпи с 2:3.

От 21:00 часа е най-очакваният мач в групата - този между Германия и Чили. И двата отбора ще търсят трите точки днес, които ще им гарантират място на полуфиналите. Добрата новина за Чили преди двубоя е, че голямата им звезда Алексис Санчес, който влезе като резерва срещу Камерун, е готов за предстоящия сблъсък. Лошата такава е, че титулярният вратар Клаудио Браво ще пропусне мача, тъй като изпитва болки в прасеца.

В състава на Германия няма проблеми с контузени играчи, но световният шампион така или иначе е с втория си състав на Купата на конфедерациите. "Маншафта" не познава вкуса на поражението от 11 мача насам. Германия и Чили се срещнаха последно през март 2014 година в Щутгарт, като немците се поздравиха с победа с 1:0.

Втори мачове от група "Б":

18:00 часа, Санкт Петербург
Камерун - Австралия

21:00 часа, Казан
Германия - Чили

Временно класиране:
1. Чили - 3 точки
2. Германия - 3
3. Австралия - 0
4. Камерун - 0



Припомняме ви, че можете да се включите и в нашата игра. Така ще имате възможност да участвате в жребия, който ще бъде изтеглен след края на втория мач тази вечер. Вижте моментите, които подбрахме като най-красиви от вчерашния мач. За тях можете да гласувате ТУК и така ще имате шанса да спечелите по-късно награда.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад