РЕКЛАМА


Темите в предаването:

Студенти от Аграрния университет в Пловдив с отличия от Международно състезание в Париж. В студиото на „Знание БГ“ гостуват класирания на първо място Веселин Пачаманов – студент в първи курс, и гл. ас. Светослав Карамфилов, който е водил отбора на университета.

Малкото селско училище в родопското село Грохотно напълно се дигитализира. Репортаж на Величка Петкова и Костадин Георгиев.

Регионалният археологически музей в Пловдив продължава с авторската си инициатива, „Археология за всеки“. В „Знание БГ“ гостуват създателите на беседите Добромир Мерджанов – уредник, и Екатерина Илиева – екскурзовод.

Баща от София реши да изненада сина си със специален подарък реплика на знамето на четата на Хаджи Димитър и Стефан Караджа. Репортаж на Таня Матева и Стоян Станчев.

В рубриката “Как да четем?” доц. д-р Гергина Кръстева представя книгата „Нови документи за издирването и следствието срещу Васил Левски и участниците в Арабакошкия обир“.Студенти от Аграрния университет в Пловдив с отличия от Международно състезание
"Знание.БГ" - 09.03.2020

РЕКЛАМА