РЕКЛАМА


Само седмица преди музикалните емоции да отстъпят място на футболните, чаровната Поли отново ще представи най-слушаните песни през изминалата седмица и актуалните новини от световната и българската поп и рок сцена.

Тази неделя, в последното за сезона предаване на „Българският Топ 40“, меломаните ще видят специално интервю с нашумялата група Der Hunds, които спечелиха второ място в радиоконкурса „Златна пролет“ с песента „Спомен“. Въпреки че отстъпиха челната позиция в надпреварата, формацията стана фаворит на селекционната комисия в 47-мото издание на конкурса, който ежегодно се организира от БНР. Der Hunds получиха правото да участват и в престижния фестивал за обмен на поп и рок музика „Евросоник“ в Грьонинген (Холандия), който ще се проведе през януари догодина. Какви са творческите им планове и как ще се подготвят за фестивала, зрителите ще научат от предаването.

Две нови песни на български изпълнители заеха престижни позиции в зрителската класация на предаването „Българските 40“. Чрез своето гласуване на сайта на предаването феновете осезаемо подкрепиха Мирян Костадинов - MIRY и младата изпълнителка Шекерова.

Въпреки края на телевизионния сезон и през лятото меломаните ще имат възможност да подкрепят своите фаворити в специалната зрителска класация „Българските 40“ и да гласуват за любимите си песни на сайта на предаването http://www.bgtop40.com.  Седмичната класация ще бъде публикувана на сайта на предаването и на фейсбук страницата  „Българският Топ 40“.

„Българския Топ 40“ ще се завърне в ефира на Българската национална телевизия на 11 септември, зареден с много летни емоции и все така свежа българска музика.

Гледайте „Българският Топ 40“ тази неделя (5-ти юни) от 21:55 часа по БНТ1!

Специално интервю с нашумялата група Der Hunds
"БГ Топ 40" - 05.06.2016

РЕКЛАМА