РЕКЛАМА


Поколения ученици се събраха за представянето на книгата на Мария Вачева „Сполуката“. Какво ги провокира да си спомнят за своята учителка, дори след като тя вече не е сред тях.

На кино само с разрешение и само с униформа, работа в училищната градина – какво разказват експонатите в Музея за история на Варна за гимназиалното ежедневие преди век.

С фестивал, на който учители и ученици обясняваха какво е физиката, във варненската Обсерватория отбелязаха 100-годишнината на Ричард Фейнман.

Студиото на „Знание.БГ“ във Варна се превръща в щура лаборатория – Явор Пеев и Даниел Йорданов показват най-атрактивната страна на химията.

Преди това: Спазват ли се сроковете на училищните ремонти във Варна – гост в студиото Лилия Христова, директор на образователната дирекция в Община Варна. Какъв трябва да е учителят, за да го помнят учениците му цял живот - поколения ученици се събраха за представянето на книгата на Мария Вачева „Сполуката“. Каква е била учебната програма преди век - какво разказват експонатите в Музея за история на Варна. Какви експерименти правиха във варненската Обсерватория - учители и ученици обясняваха какво е физиката, като отбелязаха 100-годишнината на Ричард Фейнман.

Спазват ли се сроковете на училищните ремонти във Варна
"Знание.БГ" - 08.01.2019

РЕКЛАМА