РЕКЛАМА


В това издание на предаването:

България е страната с един от най-ниските коефициенти на раждаемост в света. Затова "Зелената линейка" ще даде своя принос за решаването на проблема и ще направи най-големия подарък на една двойка с репродуктивни проблеми. Как можете да участвате в кампанията – вижте всички подробности в този брой на "Зелената линейка"!

Младите жени често отлагат момента на първото си раждане, защото искат да се развият в кариерата си или защото дълго време търсят подходящия партньор – като цяло намират се всякакви извинения. При някои жени обаче причината се оказва медицинска - патологичен страх от раждането. С д-р Румен Велев – акушер-гинеколог, в "Зелената линейка" ще разговаряме по темата как да избере една бъдеща майка между секцио или естествено раждане.

Раждането се възприема доста насериозно от двойките – особено когато е първо. Все по-популярни стават курсовете за бременност и раждане, в които бъдещите родители се подготвят прилежно за този важен момент. "Зелената линейка" също посети един такъв курс – специално за вас най-важните техники и упражнения за едно спокойно и по-безболезнено раждане ще разясни Надежда Ножарова.

В предаването ще говорим още и за най-новите методи за лечение на гинекологични проблеми.

Гледайте "Зелената линейка" всяка неделя от 7:10 часа по БНТ1.

Първо раждане - естествено или секцио?
"Зелената линейка" - 05.03.2017

РЕКЛАМА