РЕКЛАМА


В предаването ще видите:

Ръст на строителството на административни и жилищни сгради в Югозападна България отчитат брокери и от Камарата на строителите в Благоевград. Как строителството на повече сгради ще се отрази на цената на недвижимите имоти ще научим от Петър Байкушев, председател на Камарата на строителите в Благоевград и Мартин Кацарски, брокер.

До 1000 лева ще бъдат глобявани домоуправители, които не успеят да изпълнят новите изисквания, приети в Закона за местните данъци и такси. Какви са новите изисквания към домоуправителите и могат ли да ги изпълняват – разговор с Ангел Вангелов – професионален домоуправител.

Какви мерки предприема Югозападното държавно предприятие за развитие на кестеновите насаждения - по темата ще разговаряме с инж. Вера Станишева, началник отдел „Възобновяване на горите“ към Югозападно държавно предприятие.

В края на предаването ще ви срещнем с проф. Мирослава Кортенска, която спечели конкурс за създаването на документален филм със заглавие „Яворов - един неочакван портрет”. Вижте и репортажи с актуалните и културните теми от страната:

В бюджета за образование догодина са предвидени повече средства за учителските заплати и за стипендии. Това съобщи министърът на образованието Красимир Вълчев при посещението си във Варна.

Жътвата на ориза в Пловдивско започна с месец закъснение.

Според специалистите от Русе все повече тийнейджъри имат говорни нарушения.

Закритото преди години гоцеделчевско село Средна оживява само на празници.

Най-известният парк в столицата - Борисовата градина, тази година навършва 135 години.

Близо 80 български и чуждестранни учени участваха в десетото издание на международния научен форум „Арнаудови четения“ в Русенския университет.

Във Варна официално беше дадено началото на снимките на новия български филм „18 процента сиво“.

Ръст на строителството на административни и жилищни сгради в Югозападна България
"България днес" - 23.10.2017

РЕКЛАМА