РЕКЛАМА

100% будни | Рецепта до 10 лева с шеф Виктор Жечев: Рагу | Части от предаването - 6

Сватбите през очите на обредния служител 00:59:35

БНТ 1 | 12.02.2019 | 100% будни

Сватбите през очите на обредния служител

Сватбите през очите на обредния служител
Истории за любов – Андрей Слабаков и Ернестина Шинова 00:07:05

БНТ 1 | 12.02.2019 | 100% будни

Истории за любов – Андрей Слабаков и Ернестина Шинова

Истории за любов – Андрей Слабаков и Ернестина Шинова
"Очевидната скрита истина за любовта" - най-новата книга на Хули Леонис 00:17:18

БНТ 1 | 12.02.2019 | 100% будни

"Очевидната скрита истина за любовта" - най-новата книга на Хули Леонис

"Очевидната скрита истина за любовта" - най-новата книга на Хули Леонис
Защо се женят днес хората и отживелица ли е бракът? 00:10:37

БНТ 1 | 12.02.2019 | 100% будни

Защо се женят днес хората и отживелица ли е бракът?

Защо се женят днес хората и отживелица ли е бракът?
Рецепта до 10 лева с шеф Виктор Жечев: Рагу 00:13:22

БНТ 1 | 12.02.2019 | 100% будни

Рецепта до 10 лева с шеф Виктор Жечев: Рагу

Рецепта до 10 лева с шеф Виктор Жечев: Рагу
Митове и истини за храненето 00:06:52

БНТ 1 | 12.02.2019 | 100% будни

Митове и истини за храненето

Митове и истини за храненето

Вижте рецептата за 10 лв. на шеф Виктор Жечев в "100% будни".

Необходими съставки:
Рагу, консерва нахут – 800 грама, лук – 120 грама, чесън – 20 грама, червен пипер – 1 супена лъжица, лют червен пипер – на вкус, сол, бял пипер.

Дресинг с корнишони: кисели корнишони – 240 грама. цедено кисело мляко – 100 грама магданоз – 1 връзка, слънчогледово олио, ябълков оцет, сол, бял пипер.

Рецепта до 10 лева с шеф Виктор Жечев: Рагу
"100% будни" | "Сватбите през очите на обредния служител" - 12.02.2019

РЕКЛАМА