РЕКЛАМА


В предаването:

За проектите и идеите за развитие на Регионалния исторически музей и предстоящите разкопки – разговор в студиото с новия директор на музея Игор Лазаренко и председателя на Сдружение “Варненски некропол I” Яни Янев, вицепрезидент на Варненския свободен университет “Черноризец Храбър”.

За инициативата “Разкази от стария град – работилница за градски истории” и очакваните резултати - гости в студиото Екатерина Леондиева и Любомир Калчев от сдружение "Таляна".

За предстоящата предпремиера на “Моя прекрасна лейди” - копродукция на Пловдивската и Варненската опера – гости в студиото изпълнителите на главните роли Атанас Сребрев и Станислава Момекова.

Репортажи:

На 25 януари в българският културен институт в Берлин се откри изложба на един наистина велик творец – Борис Георгиев от Варна, както се е подписвал майсторът.

За 12-та поредна година във Варна се провежда Международна графична изложба. В галерия “Папийон” ценителите ще видят класическа графика, офорт, литографии, рисунки с маслен пастел и акварели.

Млад музикант търси начини да участва в повече конкурси и да развива уменията си, за да свери часовника си с най-добрите.

За книгата си “От Мърквичка до Минотавъра” разказва авторът Митко Новков.

Проекти за развитие на Регионалния исторически музей във Варна
"60 минути за култура" - 30.01.2019

РЕКЛАМА