За втора поредна година екипът на „100% будни“ получи наградата „Зелено перо“ на деветия национален конкурс „Най-зелените компании в България“. Предаването на БНТ е отличено с второ място в категорията „Телевизия“ за серия от репортажи за различни инициативи, свързани с почистването на пространствата в София, със социално-отговорни каузи и със здравословния начин на живот.

Споделете с приятели


„Зелените Оскари“ на b2b Media се присъждат на личности, компании, общини, неправителствени организации и медии, чиито усилия са насочени към опазването на околната среда.

„Радваме се, че темата за опазването на околната среда става все по-актуална и важна за медиите и обещаваме, че все по-често в нашето предаване ще присъстват зелените идеи, еко инициативите, начините, по които всеки един от нас може да помогне за опазването на природата ни“, сподели актьорът Стефан А. Щерев. През изминалата година той се присъедини към екипа на „100% будни“ като екранен партньор на познатата на зрителите на обществената медия водеща Мария Андонова, която е и изпълнителен продуцент на продукцията.

Това е поредно признание за екипа на предаването, който скоро ще представи премиерно и филма „Туберкулозата – митове и реалност“ на голям екран в зала 5 на Фестивалния и конгресен център – гр. Варна на 15 юни, събота, от 18:00 ч.

Филмът на „100% будни“ и „Зелената линейка“, който получи висока оценка за съдържание и професионално изпълнение, ще бъде включен в състезателната програма на Международния фестивал на червенокръстките и здравни филми (13-19 юни 2019 г.), който тази година ще мине под мотото „Чрез хуманизъм към мир и приятелство“.