Празничните рецепти на шеф Петров

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

За всеки един празник е важна трапезата. Българският народ празнува като седне на масата. Яйцата, козунакът и агнешкото са традиционни за Великден. Шеф Петров обясни, че импровицациите за този ден са в това да се научим да правим нещо за децата си с шоколад. В празничния ден той препоръча лесна рецепта за шоколадови яйца. Вижте какви кулинарни изкушения предложи още шеф Петров на Вас зрителите на "Денят започва с Георги Любенов"!

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад