Парламентарни спорове. Говори Антон Тодоров

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Антон Тодоров отбеляза, вече са сформирани парламентарните комисии, приети са документите, които регулират тяхната дейност, подготвени са 17 законопроекта, които започват за влизат в залата през следващата седмица. Избрано е едно добро правителство.

Тодоров твърди, че е обективен във всяко нещо, което казва. Такава трябвало да бъде и опозицията. Управляващите давали правото на опозицията "дори прекалено много да говорят и то да говорят празни приказки". А на въпрос дали управляващите са готови да подкрепят законопроекти на опозицията той отговори, че "БСП не се славела с качествени законопроекти" и затова не е спечелила изборите, това било доказателство за управленската ѝ немощ.

Антон Тодоров отрече да има скандали, свързани с хора от ГЕРБ. Той отказа да отговори на въпрос защо с един и същи плам защитава сега патриотите, а преди, в книгата си, ГЕРБ /наричайки тази партия шайка/, чиито депутат е сега. Нямало смисъл да се губи за това телевизионно време.

Антон Тодоров:

"Няма смисъл... Карате ме да правя превръзки, а аз съм мозъчен хирург. Дайте по-сериозни теми."

Антон Тодоров се върна на разработката "Буда" от 1997 г. като каза, че тогавашната му информация е била "малка и стеснена". Но от днешна гледна точка, той смята, че обвиненията срещу Борисов са "най-голямата глупост". Нямало никаква разработка "Буда", имало само едни започнати писания, но нямало никаква вербовка и при това ставало дума за документи, свързани с тогавашната ЦСБОП.

А за Борисов Тодоров каза:

"Аз видях, намерих в гимназията в Банкя на Борисов дипломата от средното образование. Пълно 6 от горе до долу. Е, като видиш тая диплома и ти говорят разни въшльовци, прощавайте за израза..., че той бил чел само "Винету", как да реагирате при тая ситуация? Човек, който е зъвршил с пълно 6."