РЕКЛАМА

Падащи звезди - 17 май 2013	00:53:24

17.05.2013 | Падащи звезди

Падащи звезди - 17 май 2013

Падащи звезди - 17 май 2013

"Падащи звезди" е вечерно шоу на БНТ1 - една неповторима комбинация от забавление за цялото семейство, актуалност, интелигентна сатира и малко провокация.

На сатиричната церемония с водещ Стефан. А Щерев връчва награди в различни категории на заслужили и не чак толкова лица, събития, факти и прояви. "Падащи звезди" ще има социален и обществен елемент, без да губи забавното, защото макар и да раздава полупризове, в него няма да има полуистини. В предаването място намират най-актуалните лица на седмицата, най-големите издънки, най-смешните и нелепи ситуации.

Кой ще се окаже в ролята на "падаща звезда" определя жури, в което има телевизионни звезди, журналисти, спортисти, политици, филмови критици, редактори на списания, фотомодели, писатели, музиканти и още много други. На отличените пък се връчват специални статуетки със символа на стилизирана падаща звезда.

В ролята на ко-водещ и репортер "зад кулисите" влиза Яна Грудева, която представя номинациите, участва във връчването на награди и интервюира участниците. Наред с постоянните категории "Личност на седмицата", "Гаф на седмицата", "Събитие на седмицата" във всяко издание има и нови категории – изненада за зрителя. Пример за такива са "Най-мълчалив политик", "Словесна магия", "Неочакван дует" и други.


Екип

Стефан. А Щерев

Стефан. А Щерев
Водещ

Яна Грудева

Яна Грудева
Ко-Водещ

РЕКЛАМА