РЕКЛАМА

Очаквайте финала на "Най-хубавите години от нашия живот"

Най-заслужилите десетилетия стигнаха до финала на "Най-хубавите години от нашия живот". Осемдесетте се изправят срещу деветдесетте!

Журито от 50 момчета и момичета избра двете десетилетия да достигнат финала. Днес те решават кое от тях ще е победителят.

Владимир Пенев отново ще води реалити шоуто, а къде без Александър Сано на големия финал?

Ася Неделчева ще защитава 80-те години, а Рая Белева - 90-те.

Осемдесетте бяха години на блясък, исторически промени и технологична революция. Те са годините, които показаха какво ще бъде нашето бъдеще.

Деветдесетте бяха години на свобода, надежда и много, много емоции. Точно тези неща ги правят колкото скандални, толкова и романтични.

Помните ли танците на осемдесетте и деветдесетте? Дискотеките и диското, после хип-хопа.

Музиката на 80-те и 90-те ще си припомним с незабравимата Богдана Карадочева, Дони и Момчил.

Да имаш вила близо до града и цветен телевизор беше мечтата на 80-те. И, разбира се, Волга Газ-24. И всички лекувахме болките си с "Виетнамско чудо".

Всички деца от деветдесетте врънкаха родителите си да им купят електронна игра „Ну, погоди”! Докато момчетата играеха на електронна игра, момичетата попълваха лексикони.

Камелия Тодорова, група "Ахат", Дичо и БТР ще изпълнят хитовете на двете десетилетия.

Спорта през двете десетилетия представя спортното семейство Илиана Раева и Наско Сираков. Тя е едно от златните момичета на Нешка Робева. В началото на осемдесетте няма европейско или световно първенство, от което да не се връща с медали. Той е развявал българския трибагреник на световното в САЩ през 1994 и е един от най-добрите български футболисти на всички времена.

Преди журито да реши кое десетилетие е победител в шоуто, на сцената на "Най-хубавите години от нашия живот" ще посрещнем и една световна звезда - Грег Банис от “Hot Chocolate”!

Годините от кое десетилетие са най-хубавите в нашия живот ще разберем в събота, 22 март, от 20.30 часа по БНТ!

Очаквайте финала на "Най-хубавите години от нашия живот"
"Най-хубавите години от нашия живот" - 21.03.2014

РЕКЛАМА