РЕКЛАМА


Обстановката в Бургаска област остава усложнена след падналите проливни дъждове вчера и днес. Пряко включване на Веселин Григоров от Бургас.

Кои са най-честите очни заболявания при подрастващите и какви са причините за тях? За резултатите от профилактичната кампания на болница «Медика» разговаряме с лекари от лечебното заведение.

"Индустрия. Бизнес среда. Качество на живот" е темата на 56-та годишна конференция на Русенския университет, в която ще участват учени от 10 държави. Кои научни открития ще бъдат представени по време на форума ще разберем от организаторите на събитието.

Защо експертното жури не успя да избере нито един от 11-те проекта за Паметник на Васил Левски в Русе и какви ще са действията оттук нататък? Това ще научим от представител на комисията, която заседава вчера следобед.

Поредна инициатива на детския отдел на Регионалната библиотека провокира в подрастващите интерес към родовата им история. Повече информация за инициативата ще ви предложим в края на предаването.

В пряко включване Пламенка Тонева ще ни каже за резултатите от кампанията на Онкодиспансера "Направи добро" за приюта "Добрият самарянин"

А спортният репортер Андрей Кючуков ще ни срещне пряко от залата по вдигане на щанги със състезателите на клуб "Русе", които защитаваха честта на България на Европейското първенство за юноши и девойки, което се проведе в Дурас, Албания.

Обстановката в Бургаска област остава усложнена
"България днес" - 25.10.2017

РЕКЛАМА