РЕКЛАМА


Темите в предаването от Благоевград:

Докъде стигнаха ремонтните дейности на водопроводната мрежа в Благоевград и селата от общината. По темата ни гостува управителят на „ВиК” дружеството инж. Росица Димитрова.

Бивш възпитаник на благоевградската Национална хуманитарна гимназия „Св.Св. Кирил и Методий” ще дари половин милион лева за изграждане на зала, която да се ползва от учениците. Подробностите ще научим от Марин Митов, директор на гимназията.

Общински съветници от Благоевград предлагат мерки за стимулиране на раждаемостта, като се отпуска еднократна помощ за младите семейства. Какви ще бъдат критериите за получаване на паричната помощ ще научим от общинския съветник Антон Тодоров.

Какви постановки включва програмата на драматичния театър в Благоевград за месец ноември и подготвят ли актьорите специални постановки за Нощта на театрите – в студиото ще ни разкаже актрисата Жанет Керанова.

Вижте и репортажи по актуални и културни теми от страната:

- Оранжев код заради лошото време е в сила в 17 области на Източна и Северна България. Няма данни за сериозни поражения и пострадали хора.

- Активни свлачища в селата Осина и Плетена в община Сатовча застрашават живота и имуществото на близо 3000 души.

- До средата на декември трябва да стане ясно ще има ли проучване и добив на газ в района на добричката община Генерал Тошево.

- 413 хиляди лева гласуваха пловдивските общински съветници за спешен ремонт на Дома на младоженците.

- Останки от две погребения, сграда, сребърна и много бронзови монети са открити в периферията на могилата Малтепе край пловдивското село Маноле.

- Мартин Граховски обикаля България, за да прави кратки документални филми, рекламиращи страната ни.

- Русенският художник Огнян Балканджиев посрещна 60-годишния си юбилей с „Няма такава изложба“ в Дом Канети.

- “Времето гледа с десет очи” е новата книга, посветена на красивите и непознати кътчета в България на журналиста и пътешественик Николай Нинов.

Общински съветници от Благоевград предлагат мерки за стимулиране на раждаемостта
"България днес" - 30.10.2017

РЕКЛАМА