site.'.bnt1 Петък от 22:00 ч.

РЕКЛАМА

Подуене Блус Бенд - гости в "Нощни птици" 00:57:32

19.04.2019 | Нощни птици

Подуене Блус Бенд - гости в "Нощни птици"

Подуене Блус Бенд - гости в "Нощни птици"
Нощ на младите учени 00:58:03

12.04.2019 | Нощни птици

Нощ на младите учени

Нощ на младите учени
Недялко Йорданов - гост в "Нощни птици" 00:57:22

05.04.2019 | Нощни птици

Недялко Йорданов - гост в "Нощни птици"

Недялко Йорданов - гост в "Нощни птици"
В студиото на "Нощни птици" влиза екипът на "Лошо момиче" 00:57:45

29.03.2019 | Нощни птици

В студиото на "Нощни птици" влиза екипът на "Лошо момиче"

В студиото на "Нощни птици" влиза екипът на "Лошо момиче"

Вижте всички броеве


"Нощни птици" е вечерно токшоу на БНТ. В него водещата и автор Искра Ангелова кани най-интересните личности от шоу бизнеса, известните и талантливи хора от сцените на България. Те пеят, свирят, пишат, играят, режисират, танцуват, рисуват, но и показват истинското си лице в предаването, станало запазена марка на БНТ. Искра Ангелова ги изненадва с техните приятели, учители, любими и съперници, те очакват с нетърпение кой ще зададе тайния въпрос и така предаването се превръща в нещо много повече от портретно интервю - то става преживяване на живо, хепънинг с много музика, спомени и истории. Интересното е, че интервюто, представено като непринуден разговор, разкрива личния свят на гостите и ги въвлича съвсем неусетно и леко в темите от деня. Около рояла си говорят така, сякаш не са в телевизионно студио.

В предаването са били и много журналисти, политици и общественици. Специално заради него в България пристигна и създателят на Уикипедия Джими Уейлс.

Искра Ангелова е дипломирана актриса, филолог и журналист, както и Фулбрайтов специализант. Тя е завършила магистратурата си по телевизионна журналистика в университета Емерсън в Бостън, САЩ и е работила като продуцент в сутрешното предаване на националната американска телевизия CBS в Ню Йорк.

Музикантите на "Нощни птици" са изключителни - Мишо Шишков, Владимир Михайлов, Румен Бояджиев- син, Борислав Бояджиев, Петко Славов, Гриша Георгиев и Вяра Панталеева правят музикален портрет на всеки гост и са ненадминати в създаването на вечерната атмосфера в предаването. Отговорен оператор е Веселин Апостолов, режисьор - Милена Гетова, изпълнителен продуцент - Виделина Луканова, директор на продукцията - Валентин Велков.

"Нощни птици" забавлява, но умно. Това е своеобразен клуб на можещите и знаещите, защото екипът на предаването вярва, че добрите примери ще ни спасят.


Екип

Милена Гетова

Милена Гетова
Режисьор

Искра Ангелова

Искра Ангелова
Водещ и сценарист

Контакти

РЕКЛАМА