РЕКЛАМА


Стартира набирането на участници във фестивала „Надмощие на духа“

На 25 март в град Враца с концерта „Различното твори чудеса”, стартира набирането на участници в Осмия международен музикален фестивал „Надмощие на духа”! Всеки, който е на възраст от 5 до 35 г. с доказан талант в областта на музикалното изкуство, трябва да изпрати заявка за участие, свой аудиозапис, кратка автобиография и телефон за обратна връзка на адрес: София 1504 , БНТ, ул.”Сан Стефано” 29, за музикалния конкурс „Надмощие на духа”.

Музикалният фестивал е основан от Фондация „Старт” и Българската национална телевизия. Провежда се под патронажа на Министерството на културата с конкурсен характер и професионално жури. Фестивалните дни започват с конкурсна програма и завършват с гала концерт на лауреатите.

Българската национална телевизия всяка година заснема събитието и излъчва на 3 декември – Международен ден на хората с увреждания, програма за силата на духа и желанието на хора в неравностойно положение да се състезават и развиват като всички останали. Основна цел на инициативата е да мотивира участниците за творческо и професионално развитие.

Международният музикален фестивал „Надмощие на духа”, тази година ще се проведе в гр. Сандански от 24 до 29 юли 2014 г. с участието на талантливи изпълнители с различна степен на увреждане от 5 до 35-годишна възраст.

РЕКЛАМА