РЕКЛАМА


В предаването вижте:

Какви трудности срещат българските книгоиздатели, може ли и при какви обстоятелства да се намали данъчната ставка при книгоиздаването, четат ли днес българите, купуват ли книги и какви – разговор с книгоиздателя Наско Якимов.

След успехи на международната оперна сцена, певицата София Димитрова се завръща към джаза, соула и към Варна. Сингълът Dark към предстоящия й албум вече печели популярност в музикалните онлайн платформи.

Проф. Владимир Сълов от варненския Икономически университет за своята книга “Тракийският код”.

Репортажи:

Самостоятелна изложба на Валентин Петров е представена в Градската художествена галерия “Борис Георгиев”.

Изложбата “Който пие, зло не мисли” гостува в Археологическия музей във Варна. Колекцията е собственост на музея в Горна Оряховица, който с чувство за хумор разкрива алкохолните навици и забавленията на българите.


Юбилеен каталог, посветен на художничката Дария Василянска бе представен в Градската художествена галерия във Варна. Той съдържа 271 репродукции и текстове от 16 автори.

Регионалната библиотека “Пенчо Славейков” във Варна отбеляза с изложба две важни годишнини от историята на литературата и книгоразпространението у нас - 200 години от рождението на Рашко Блъсков и 180 от това на Илия Блъсков.

Може ли да се намали ДДС при книгоиздаването
"Линия Култура" - 20.02.2019

РЕКЛАМА