“Малки истории” с Ирен Леви тази седмица, на 12 юни, ще бъде за хората, които когато получат от живота лимон, си правят лимонада.

Споделете с приятели

Ще се срещнем с Вики, която смята, че всяка милимунда живот трябва да изживеем със сърцето си. „Аз имам крака, но те не се движат. Не трябва да се озлобяваме за подобно нещо.“ С Десислав, който смята, че животът не му е виновен, че има проблеми със зрението. „Всичко това е изпит, който може би ми дава повече, отколкото предполагам.“ И с Джони Пенков, който без да се шегува, не може. „Толкова е щур този свят, че ако не се забавляваш с него, можеш да се гръмнеш.”

В предаването ще се запознаем с Краси, който ще ни сподели за мото обществото, което всяка година има между 5 и 10 благотворителни инициативи, свързани с болни деца или пострадали колеги.

Гледайте “Малки истории” на 12 юни 2020 година от 14 часа по БНТ1.

***

Всеки петък от 14.00 ч. по БНТ 1 в студиото на „Малки истории“ се дискутират проблеми и въпроси, които силно вълнуват българското общество. Търсят се конкретни решения, чуват се различни мнения и гледни точки, инициира се реална подкрепа и промяна в живота на хората в неравностойно положение и обществото ни като цяло. Водещ на предаването е Ирен Леви.