Лагер по пътна безопасност на кампанията "Спри, детето запази!"

В поредната трагедия на пътя двама 16-годишни - момиче и момче, загинаха край Лесидрен. Децата са пометени на пътя от кола, управлявана от 28-годишен шофьор, който участвал гонка с друг автомобил. И отново заговорихме за мерките за безопасност на...

07:55, 13.08.2015

В поредната трагедия на пътя двама 16-годишни - момиче и момче, загинаха край Лесидрен. Децата са пометени на пътя от кола, управлявана от 28-годишен шофьор, който участвал гонка с друг автомобил.

И отново заговорихме за мерките за безопасност на пътя. В кампанията си - "Спри, детето запази!", БНТ вече няколко години настойчиво обръща внимание на проблемите в движението по пътищата, на необходимостта от промяна в поведението на хората зад волана, както и от повишаване на контрола на трафика.

В рамките на кампанията "Спри, детето запази!" в Равда се провежда детски лагер по пътна безопасност. "Вече 16 години Министерство на образованието - "Ученически отдих и спорт", "Пътна полиция" при Главна дирекция при Националната полиция и Съветът по безопасност на движението на децата при Столична община организират национални лагерни викторини. Тази година, това лято, националната лагерна викторина е продължение на националната кампания по пътна безопасност "Спри, детето запази!" на БНТ и СО", каза в "Денят започва" Симеон Симов от Столична община. Той добави, че инициативата обхваща всички деца, почиващи на територията на Равда, и е извънкласна форма на обучение.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад