Кои са най-хубавите години от нашия живот?

БНТ отправя предизвикателство към спомените и емоциите на българина Кои са най-хубавите години от живота на българина? Не пропускайте да разберете утре, точно в 21:00 часа, когато в ефира на БНТ1 стартира едноименният риалити формат. Водещите...

13:11, 30.12.2013
Кои са най-хубавите години от нашия живот?

БНТ отправя предизвикателство към спомените и емоциите на българина

Кои са най-хубавите години от живота на българина? Не пропускайте да разберете утре, точно в 21:00 часа, когато в ефира на БНТ1 стартира едноименният риалити формат.

8

Водещите Владимир Пенев и Александър Сано ще попитат зрителите с кой момент се гордеят повече - полетът на Георги Иванов в Космоса през 79-та, геройското покоряване на Еверест от Христо Проданов през 84-та или незабравимите футболни победи в паметното лято на 94-та?

11

Навръх Нова година бляскавата сцена на шоуто ще се превърне в място за трогателни срещи със Стоянка Мутафова, Джоко Росич, Слава Рачева, Васил Найденов, Орлин Горанов, Богдана Карадочева, Ваня Костова, дует „Ритон”, „Трамвай №5”. Незабравимата Леа Иванова и нейният хит „Шу-шу” ще бъде припомнен от Хилда Казасян. Песни от репертоара на великия Емил Димитров ще бъдат изпълнени от Рафи - „Нашият сигнал” и Ясен Зердев - „Ако имах чук”. Младата звезда Невена Цонева по брилянтен начин интерпретира емблематичната „Повей, ветре” на Паша Христова.

26

Благодарение на богатия фонд на БНТ само в шоуто „Най-хубавите години от нашия живот” зрителите ще се потопят в емоционални спомени. Това е първият по рода си формат в българския ефир, който прави ретроспекция на отминалите десетилетия, съчетавайки уникални архивни кадри с живи изпълнения в студиото.

6

Кои са най-хубавите години от нашия живот? Включете се в предизвикателството чрез програмата на БНТ, в официалния сайт на телевизията www.bnt.bg или във Фейсбук страницата на шоуто.

Гледайте „Най-хубавите години от нашия живот” само по БНТ1!

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад