РЕКЛАМА


Режисьори: Игор Лузин, Карим Шикар

В ролите: Александър Кулямин, Евгений Ганелин, Борис Бирман, Ирина Алексимова, Наталия Житкова, Алексaндър Кулямин, Ирина Алексимова, Сeргей Романюк, Игор Арнаутов, Алексей Вертински, Виктория Билан и др.

Успешен бизнесмен замисля как да се справи с невярната си съпруга, но преди това звъни в полицията и иска разговор с психолог.

В Главно управление за борба с организираната престъпност е подаден сигнал 202 за критична ситуация на ниво "тероризъм" . В екипа са двама стари приятели в трудни отношения от женска изневяра, но мъжката дружба може да издържи на много изпитания, особено след странните сигнали в участъка през тези дни, докато не се замислят, че... някой май се опитва да ги използва.

Сериалът е сниман по реални факти от ежедневната практика на Управление за борба с организираната престъпност в Украйна и по-специално Антитерористичното подразделение "Сокол", в което работят майор Чибис и подполковник Медвед-Гризли. Случило се така, че някога жената на Медвед отишла при Чибис и оттогава двамата приятели станали първи врагове, но съдбата не могла да ги раздели за дълго. В градския участък зачестили случаите с видимо терористичен характер.

В службата често се задейства "Ситуация 202", което означава "извънреден сбор по установен терористичен акт". Започналото разследване води към подозрителната организация "Цел". Фирмата се явява прикритие за разработка на изоставената някога технология НЛП...

*НЛП - Невролингвистичното програмиране (НЛП) е подход за общуване, личностно развитие и психотерапия, създаден през 70-те години на ХХ век. Отнася се за предполагаема връзка между неврологичните процеси ("невро"), езика ("лингвистично") и поведенческите модели, които се изучават чрез преживяване ("програмиране") и могат да бъдат организирани за постигането на специфични цели. /Реално днес така работи интернет в мрежата, с всички устройства за връзка/

Светът е опитно поле на следващо ниво. Всички са "вътре" в експеримента ...

Код 202 - продукция на Стар медия и ВИП Зона

Код 202

8 Особен период – 2 ч. епизод • Код 202

Двама души придобиват акциите на хартиения завод. Престъпниците упражняват натиск и върху Олга. Всъщност акционерите са заложници на заседанието на съвета. Ще успеят ли Медвед и Чибис да се намесят навреме?

Код 202

7 Особен период – 1 ч. епизод • Код 202

Олга има дялове, останали от мъжа й, в хартиен завод. Но директорът и непознат мъж източват пари от завода и планират сливане. В кафене на бензиностанция застрелват Миряновский – един от основателите на Специалните части. Той изглежда е свързан с бизнеса на хартиения завод. Олга и Медвед ще се женят…

Код 202

6 Болест на движението - 2 ч. епизод • Код 202

Мъж и жена предсказват събития в бъдещето сякаш са свидетели. И двамата са от сиропиталище, и двамата са били в Германия, в Дрезден. Оказва се, че са участници в експеримент за въздействие върху съзнанието.

Код 202

5 Болест на движението – 1 ч епизод • Код 202

Някакъв човек се обажда в милицията и разказва, че вижда как един брутален мъж и една жена с вид на проститутка влизат насила в апартамента на жена с две деца. Когато спецгрупа се озовава на адреса, там няма нищо такова. Двама престъпници – именно мъжът Вагон и жената Ляла се занимават с източване на кредитни карти, но една карта блокира и излиза охранителят. Вагон го застрелва и двамата бягат. Озовават се в апартамент с жена и две деца…

Вижте всички епизоди

БНТ новини Още новини
Протест в Лондон в защита на Джулиан Асанж

22:51

Протест в Лондон в защита на Джулиан Асанж

Протест в Лондон в защита на Джулиан Асанж
Отличиха 4 идеи за "Бизнес с кауза"

22:19

Отличиха 4 идеи за "Бизнес с кауза"

Отличиха 4 идеи за "Бизнес с кауза"
"Минута е много" навърши 40 години

22:06

"Минута е много" навърши 40 години

"Минута е много" навърши 40 години

Филми в програмата днес
Студената война

БНТ 1 | 23.02.2020 14:00

Студената война

Студената война
Сид - дете на науката 2

БНТ 1 | 23.02.2020 15:05

Сид - дете на науката 2

Сид - дете на науката 2
Цар и генерал

БНТ 2 | 23.02.2020 16:00

Цар и генерал

Цар и генерал

РЕКЛАМА