РЕКЛАМА


Десетте финалисти

Борис Рангелов, 18 г., Плевен, ученик – Да се въведе гражданско образование като задължителен предмет в училище и избирателно право от 16 г. нагоре.

Вяра Молева и Деница Кожухарова, 22 г., София, студенти по право, СУ “Св. Климент Охридски”, 4 курс – Да се разкодират българските закони, за повишаване правната култура на българите.

Евгени Лишев, 25 г., Хисаря, занимава се с частен бизнес – Система за преференциални условия за младите предприемачи в България.

Ивайло Найденов, 32 г., Ловеч, графичен дизайнер – За правото на явно, поименно гласуване.

Иван Кънчев и Марио Мишев, 20 г. и 19 г., София, Политология СУ – Да обиколим българските училища с история – младите запалват любов към историята у малките.

Петър Кичашки, 23г., Видин, Институт за модерна политика – Пряк граждански контрол над политиците.

Сияна Панова, Биляна Гатева и Каролина Гугудис, 18 г., София, ученици, 2-а англ. езикова гимназия – Съхраняване на НАО “Рожен” като център за развитие и популяризиране на космическите науки.

Теодор Василев, 32 г., Казанлък, етнолог, антрополог и културен турист – Възстановяването и превръщането на старото училище на Валя Балканска в Родопите в център за работа с деца и младежи сред природата.

Теодора Ангелова, 19 г., София, студент – политология – Политическо ограмотяване на учениците.

Филип Николов, 25 г., с. Мусачево, магистратура по история, СУ – За построяване на паметник на Св.Княз Борис Михаил.

Контакти

Посетете и харесайте нашата Facebook страница.

РЕКЛАМА