РЕКЛАМА


Какво откриха археолозите в очертанията на Епископската базилика на Филипопол, което забавя откриването на този впечатляващ културен обект в Пловдив. За това ще разговаряме в предаването "Линия култура" на 23 януари с Жени Танкова, ръководител на археологическите проучвания.

Ден преди премиерата на музикалния интерактивен спектакъл „Клинг Кланг“ на Старозагорската опера ще ви срещнем със сценариста и режисьор на постановката Урсула Хорнер.

В пряко включване от Народната библиотека "Иван Вазов" ще ви представим изложбата „Забравените герои на българското кино", която включва киноплакати на български игрални филми, създадени в периода от 50-те години на ХХ в. до наши дни.

С фотографа Десислава Грамадникова ще разговаряме за дебютния й сборник с разкази "Събирачът на думи", а поетесата Ина Иванова ще ни представи последната си книга "Криле от папиемаше".

В предаването ще видите и видеорепортажи за изложбата на Матей Матеев "Момиче с китара", както за музикантите от групата The River of Blues и техния най-нов клип.

Какво откриха археолозите в Епископската базилика на Филипопол
"Линия Култура" - 23.01.2020

РЕКЛАМА