РЕКЛАМА


В "България днес", излъчване от Русе, ще видите:

Защо се увеличават жертвите на трафика на хора в България и какви са рисковете от въвличането в нелегалните схеми чрез интернет? Повод да повдигнем тези въпроси ни дава днешният европейски ден за борба с трафика на хора

Какъв е ефектът от младежките трудови борси? Къде се разминават интересите на работодателите и младите хора? Ще ви дадем информация в аванс за предстоящата утре в Русе специализирана борса.

Как древноримското културно наследство в дунавския регион между България и Румъния преминава границите на времето и става достъпно чрез интернет платформи и приложения? Ще ви разкажем за резултатите от мащабната коопродукция на Русенския университет и музеите в Русе и Констанца.

Как Арнаудовите четения се превърнаха в мост между поколенията? Разговор за значимостта на международния научен форум, в който си дават среща фолклористи, университетски преподаватели, езиковеди и литератори.

В преки включвания ще ви поканим на две събития. В петък град Русе ще бъде домакин на българо-румънски форум, посветен на 10-годишнината от приемането на двете съседни страни в Европейския съюз.
А по повод днешния международен ден на художника, на финала на предаването, пряко от изложбената зала на «Борисова» 6 в Русе ще ви срещнем с един от творците, които с изкуството си правят деня ни по-пъстър и емоционален.

Какъв е ефектът от младежките трудови борси?
"България днес" - 18.10.2017

РЕКЛАМА