РЕКЛАМА


За първи път камерата на "Ателие" документира фотографски процес през цялата подготовка и заснемането на модната фотосесия. Главните герои в новия епизод са моделът Нора Шопова и фотографът Васил Германов.

380518_2827511085320_1873757362_nВасил е от този тип артисти, които не обичат да говорят за себе си и да дават лъскави и помпозни интервюта, или както той сам се изрази за себе си: “Аз обичам да снимам! И така общувам…” Но най-отличителното качество, с което ще запомните Васил, е изключително яркият му фотографски стил. Когато веднъж сте видели негови творби, никога след това не бихте ги сбъркали.

Нора пък е от тези модели, които са толкова красиви, колкото и умни, и духовно извисени. За разлика от типичната “пластмасова” красота, с която са дарени повечето от моделите, Нора пленява с нейното излъчване, ум и най-вече - красива душа. Както тя каза: "За да бъдеш модел, не е достатъчно да си само красива. Нужно е и още нещо!"

Това, което най-силно обединява най-успешния български модел и моден фотограф, в момента не е само съвместната им работа, а това че и двамата са изключително силно социално ангажирани и вярват, че тяхната работа променя света, в който живеят!

Гледайте документалния филм “Извън кадър: Живот на опит” тази неделя от 13:00 часа по БНТ 2 и от 23:55 по БНТ Свят!

Извън кадър: Живот на опит - 29.01.2017
"Ателие" - 29.01.2017

РЕКЛАМА