РЕКЛАМА


Добре дошли в света на лукса и удоволствията под знака на строгия британски етикет!

Петзвездният лондонски хотел "ВАВИЛОН" очаква своите специални гости! ПЕРФЕКТНО и ДИСКРЕТНО за всички, които си плащат сметката и спазват границата с обслужващия персонал. Всичко е ПОЗВОЛЕНО и ЗАБРАНЕНО в най-добрата британска драма на БиБиСи, заснета в естествения декор на Бъкингамшир.

Ако искате да избягате от действителноста, да забравите за новините, да се потопите в гореща вана и да откриете един друг свят, прекарайте своя един час запазено удоволствие в атмосферата на Хотел "ВАВИЛОН".

"Лондонските луксозни хотели са необикновени места, пълни с необикновени истории, микрокосмос на света отвън..."Имоджин Едуардс-Джоунс, автор на книгата "Хотел "Вавилон".

Въпреки че "Хотел "Вавилон" изглежда сякаш е заснет в истински бутиков хотел, той е сниман в огромен декор в Бъкингамшир.

Животът във всеки голям петзвезден хотел има свои правила и се подчинява на закон, който гласи, че "Гостът на хотела има право на всичко" или на... почти всичко. Това особено важи за лондонския хотел "Вавилон", чийто управител следи зорко за изпълнението на всичко и всеки.

ІV сезон

Телевизионен сериен филм.

Комедийна драма.

Великобритания, 2009 г., 52 мин.

По идея на Тони Басгалъп.

Сценарист Джак Уилямс

Режисьор Анди Хей

В ролите: В ролите: Найджъл Хартман, Декстър Флечър, Ана Уилсън-Джоунс, Ема Пиърсън, Алекзандра Моън и др.

КАК ПЕРСОНАЛЪТ НА ХОТЕЛ"ВАВИЛОН" РАБОТИ ЗА ВАС?

За ВСИЧКО в Хотела:

Управителят на хотел "Вавилон"  наблюдава всеки елемент, ден след ден, за да бъде сигурен, че гостите прекарват времето си в достатъчно разкош и изобилие.

За ПОСТОЯННИТЕ ГОСТИ:

Отсядате в хотела често и искате да възнаградите доброто обслужване - заместник-управителят ще ви засвидетелства специално внимание и лично ще следи грижата за Вас.

За ЛИЧНИ УСЛУГИ:

Имате молба от лично естество - портиерът ще има удолоствието да ви помогне с всичко, от което се нужаете, 24 часа в денонощието.

За ТЕЛЕФОННИТЕ СМЕТКИ:

Предпочитате нещо определно - като среднощни телефонни обаждания, които да плащате отделно.  Главната рецепционистка ще бъде щастлива да ви услужи.

За СТАИТЕ:

Нещо в стаята не е наред - шефката на камериерките  незабавно ще уреди нещата - не се тревожете, ако има нещо смущаващо, защото нейните камериерки са свикнали да виждат почти всичко...

Златна Романова

Хотел "Вавилон" /епизоди/ - ІV сезон

8 епизод • Хотел "Вавилон"

Между Сам и Джулиет се разгаря искрата на старите им чувства, но срещата им с миналото може да провали всичко. Корин, стара приятелка на Джулиет е пристигнала на организирана среща за запознанства на заможни самотници, но е излъгала във формуляра за социалния си статус. Щом я разкриват, тя казва на Сам, че Джулиет е била бременна, когато са се развели.

7 епизод • Хотел "Вавилон"

В хотела трябва да се проведе траурната церемония на известен и богат художник и за целта пристигат не само ковчегът с тялото му, но и двете му жени – бивша и настояща. Скандалите между двете съпруги бледнеят пред суматохата, която настава, когато...мъртвецът оживява.

6 епизод • Хотел "Вавилон"

Светското събитие на сезона – сватбата на една принцеса – ще се проведе в хотел „Вавилон”, но в последния момент булката забягва с един канадски офицер. Сам е сключил сделка с известно жълто списание за правата върху снимките и се надява с парите да плати непосилните данъци на хотела. Решението е едно – фалшива сватба.

5 епизод • Хотел "Вавилон"

Сам решава да проведе квалификационни курсове на персонала и за целта кани специалист, но се оказва, че Меридит цели да провали управителката Джулиет, за да заеме мястото й в хотела и в сърцето на Сам. Междувременно в хотела се провежда среща на феновете на популярния телевизионен сериал „Капитан Стрейнджър”.

Вижте всички епизоди

БНТ новини Още новини
В Брюксел обсъдиха дигиталните предизвикателствата пред медиите

20:41

В Брюксел обсъдиха дигиталните предизвикателствата пред медиите

В Брюксел обсъдиха дигиталните предизвикателствата пред медиите
България се преклони пред безсмъртното дело на Васил Левски(обзор)

20:22

България се преклони пред безсмъртното дело на Васил Левски(обзор)

България се преклони пред безсмъртното дело на Васил Левски(обзор)
Бдение в памет на убития при масово сбиване мъж в Кюстендил

20:13

Бдение в памет на убития при масово сбиване мъж в Кюстендил

Бдение в памет на убития при масово сбиване мъж в Кюстендил

Филми в програмата днес
Шофьорът

БНТ HD | 19.02.2019 22:00

Шофьорът

Шофьорът
ДЕНЯТ НА БАЩАТА 00:00:16

БНТ 2 | 19.02.2019 22:00

ДЕНЯТ НА БАЩАТА

ДЕНЯТ НА БАЩАТА
Ела, завържи ме!

БНТ 2 | 19.02.2019 23:25

Ела, завържи ме!

Ела, завържи ме!

РЕКЛАМА