РЕКЛАМА


По романите на Деби Мейкънбър

Режисьори:/различни за сезони и епизоди/

В ролите: Анди Макдауъл, Дилън Нийл, Бренън Елиът, Уанда Канън, Сара Смит, Паула Шо и др.


Вярна на закона, длъжна на традициите и компромисна в чувствата, Оливия Локхарт е вятърът на промените и решенията в малко градче със стар дух.

Продуциран от "Юнити пикчърс груп" за телевизионния канал "Холмарк", сериалът продължава в сезони. Герой на поредица романи, "Градчето "Сидер коув" представя минипанорама на живота с феминистки поглед и нравствени поуки от ежедневни срещи с провала, нелепостта и късогледството в любовта, бизнеса и "добрите" планове.

Сидер Коув е живописно градче на остров Пугет Саунд, щата Вашингтон. Обитателите са старомодни и верни на привързаността си един към друг - хора, които не отказват помощ на съседите и не заключват вратите си със страх от нападение. Морален център и компас на града е общинският съдия Оливия Локхарт, за която Сидер Коув е родно място.

Нейният живот е във фокуса на обитателите - със сериозни последствия. Разводът на Оливия изглежда следствие от нелепата смърт на 13-годишния й син Джордан. Нещастието разделя семейството. Инцидентът продължава да тежи на близначката му Джъстин - вече млада жена, която трудно се открива сред мъжки ласкателства и заблуди. Последният й настоятелен ухажьор Уорън може би има и други, освен любовните, намерения в градчето, което не допуска строителни завоеватели. Сидер Коув е спокоен, но не спи. Събитията в местния вестник отразява новият журналист Джак Грифит. Професията неизбежно го свързва със съдия Локхарт и тази връзка не остава чисто служебна. Оливия е съвършена и не е - волно и неволно подкрепя и понася семейство и приятели, често решава съдби, докато обърква своята, но някой ден може да се озове доста далече от Сидер Коув.

Златна Романова

2 сезон

В Сидер Коув се явяват нови проблеми със стари корени и съдия Локхарт е на поста си, за да свери посоката с времето.


Оливия Локхарт не може да изостави семейството и града. Опитва се да подкрепя другите въпреки тежестта на спомените. Има план за развода на Грейс срещу мръсната игра в съда. Тревожи я връзката на Джъстин с Люк. Брат й се връща с нова идея. Появява се жена от миналото на Джак, която твърди, че знае много повече. Той получава предложение за работа с... уловка. Джъстин среща герой от войната с дълбока тайна. Оливия дава шанс на прокурор Ребека въпреки разногласията им. Всеки в Сидер Коув знае тайни, които Оливия ще разбере, дори и да не иска.

Сезон 2

12 епизод • Градчето "Сидер Коув"

Оливия и Грей отиват при майката на Кейла, бивша съученичка и съперничка. Оливия споделя с Грейс за промяната на Джак. Той и Джери са все по-често заедно из кафенета и барчета „по работа”. Уорън споделя с Ерик за Търнбул и за ФБР. Ребека предупреждава Ерик за проблемите на Уорън. Колин притиска Пеги с думи и действия. Джъстин прави своя избор. Пеги разрешава сама своя проблем от миналото, за който Боб вече е узнал. Ерик носи куфарче за Търнбул, но той иска информация от Уорън и отвлича Ерик.

Вижте повече

11 епизод • Градчето "Сидер Коув"

Сет се е върнал и иска обяснение от Джъстин за Люк. Сесилия е бременна, а Алисън има кибер проблем и ядове със съученичка. Клиф ще се явява на родеото, за да защити титлата си. Гаджето на Алекс прави скандал, Клиф я защитава. При Уорън се появява безцеремонният Търнбул. Ерик е изплашен. Грей и Оливия помагат на Алисън. Джак се е променил, което тревожи Оливия. Тя му предлага да наемат апартамент в Сиатъл...

10 епизод • Градчето "Сидер Коув"

Шели и бебето са отново в градчето. Тя открива в леглото секси бельо и си тръгва. Грейс е притеснена от присъствието на Алекс в ранчото. Оливия споделя с областния прокурор за лъжата на Ребека, но държи да остане на работа. Иън и Сесилия са отново пред развод. А Боб натоварва Рой да открие кой изпраща цветя на Пеги. Джак често ходи в Сиатъл и все по-често се среща с Джери. Клиф успокоява Грейс. Алекс обяснява на Грейс за Клиф. Оливия убеждава Ребека да остане в града.

9 епизод • Градчето "Сидер Коув"

Обяснение на Грей за отношенията й с Уил. Люк и Джъстин са в друга фаза в отношенията си, но взаимното им привличане е забелязано от Муун. Пеги се обръща за помощ към честен детектив, избрала е Рой, който трябва да открие тайния обожател, който й изпраща цветя. Джери прави всичко възможно да накара Джак да й обърне повече внимание. Оливия се опитва да го отрезви.

Вижте всички епизоди

БНТ новини Още новини
Протест блокира главния път Смолян - Пловдив в района на Чепеларе

12:34

Протест блокира главния път Смолян - Пловдив в района на Чепеларе

Протест блокира главния път Смолян - Пловдив в района на Чепеларе
Изложба на съкровища в Националния исторически музей

12:27

Изложба на съкровища в Националния исторически музей

Изложба на съкровища в Националния исторически музей
Президентът Радев настоява за прозрачност при броенето на бюлетините при избори

11:59

Президентът Радев настоява за прозрачност при броенето на бюлетините при избори

Президентът Радев настоява за прозрачност при броенето на бюлетините при избори

Филми в програмата днес
Точица

БНТ 1 | 13.12.2018 14:30

Точица

Точица
Сребристият жребец

БНТ 1 | 13.12.2018 14:50

Сребристият жребец

Сребристият жребец
Пътешествия

БНТ 2 | 13.12.2018 15:00

Пътешествия

Пътешествия

РЕКЛАМА