РЕКЛАМА


Световни хитове в стил класически рок и метъл предстои да представят 10-те оцелели групи в „Голямото рок междучасие“. Вторият концерт на риалити формата зрителите ще проследят 30-ти ноември от 21:00 часа по БНТ1.

Новата задача, която музикалният продуцент на шоуто Димитър Кърнев постави на участниците, ще определи кои 8 банди ще продължат напред в състезанието. Надпреварата ще бъде оспорвана, защото предизвикателството да се направи оригинален аранжимент на добре познато световно парче е трудна. Авторитетното жури, в състава на което са Светлана Василева–Eliason, Ивайло Нойзи Цветков, Васил Върбанов и Ерсин Мустафов, поставиха високи критерии пред конкуриращите се музиканти от цяла България и показаха, че трудно дават отлични оценки. Участниците се оценяват по обичайния за всяко българско училище начин – по шестобалната система.

По време на първия концерт миналата сряда, когато училищните групи изпълниха кавър версии на български песни, отпаднаха три групи – Yo&The Boys (Видин), Hivemat (София) и The Roost (София). А сега от състезанието ще си тръгнат още две.

Продуцентите на „Голямото рок междучасие“, обаче, дадоха възможност на зрителите да върнат една банда директно на големия финал. Това може да стане чрез онлайн гласуване на http://www.rockbg.com. Вотът е еднократен от едно IP и ще продължи до 23:59 часа на 14-ти декември. Феновете могат да гласуват още сега или да изчакат, за да преценят обективно коя от общо 9-те отпаднали групи заслужава втори шанс.

Гледайте „Голямото рок междучасие“ всяка сряда от 21:00 часа по БНТ1 с повторение в събота от 20:00 часа по БНТ HD!

Кои ученически рок групи ще останат в "Голямото рок междучасие" след втория концерт
"ГОЛЯМОТО ROCK МЕЖДУЧАСИЕ" - 30.11.2016

РЕКЛАМА