Петимата изпълнители за първи път ще изпълнят на живо „Bones“ в Лондон

Споделете с приятели

Изпълнителите от група „Equinox“ заминават на първия си промоционален концерт в Европа следващата седмица. На 5 април те ще изпълнят българската песен за „Евровизия“ 2018 пред международна публика в Лондон. „London Eurovision Party” в британската столица е едно от най-големите събития в Европа, предшестващи песенния конкурс. В 11-ото му издание ще се включат и още 20 изпълнители от „Евровизия“ 2018. Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Джони Манюел и Трей Кембъл подготвят и специална изненада за феновете в „Café de Paris“.

Песента „Bones“ е най-успешната българска премиера на песен за „Евровизия“ - досега има близо 2 000 000 гледания в официалния канал на песенния конкурс в YouTube. Най-голям интерес към парчето е регистриран от Израел, Испания, Великобритания, Германия, Гърция, Полша, Русия, Португалия и Холандия. „Bones“ е на трето място в класацията на Spotify България „Viral 50“ за изминалата седмица. Също е на трето място и в класацията на ПРОФОН за най-слушаните български песни в радио- и телевизионния ефир.

Новини и повече подробности за българското участие в „Евровизия” 2018 следете в сайта на БНТ за „Евровизия” – евровизия.бг и Facebook страницата BNT Eurovision Bulgaria!