Какво означава био храна и как да разпознаем био продуктите

Какво означава био храна и как да разпознаем био продуктите
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Разговор в студиото с агроном Даниела Иванова, младши експерт в Териториален офис-Благоевград към Агенцията за съвети в земеделието. В предаването ще говорим и за биологичното производство на грозде и вино в село Кромидово, община Петрич. В студиото гостува изпълнителният директор на първата изба за био вино в България инж. Благой Русев.

След 9.30 часа в предаването гостува инж. Антон Мавродиев, началник отдел „Озеленяване” към общинска фирма „Биострой”. От него ще научим полезни съвети за отглеждането на японски вишни в градска среда, какви грижи се полагат за декоративните дръвчета, кои сортове виреят най-добре у нас. И още - за символиката на вишневия цвят и къде в Благоевград са засадени първите японските дръвчета ще видите в прякото включване на репортера ни Антония Сукалинска.

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад