site.'.bnt1 22 юли
23:30 ч.
Брат за брата 3
тв филм /23 епизод/(16)
site.'.bnt1 23 юли
04:30 ч.
Брат за брата 3
тв филм /23 епизод/п/(16)
site.'.bnt1 23 юли
23:30 ч.
Брат за брата 3
тв филм /24 епизод/(16)

РЕКЛАМА


Режисьори: Олег Туранский, Олег Филипенко

В ролите: Ярослав Бойко, Владимир Стеклов, Константин Стрелников, Фархад Махмудов, Александър Дюмин, Кирил Терешин

Последен опит за ред, възмездие и справедливост в града, известен заради престъпността си като "Руския Харлем"

Във войната с бандитизма капитан Игор Светлов губи брат, приятел и любимата жена. Сега този, който е оцелял ще стигне до края...на историята - в последния сезон от криминалната сага "Брат за брата"

Изминала е година, след като бандити са стреляли по Игор Светлов. Взривили са и колата на бившия му голям началник, бизнесмен и негов основен враг - Сергей Кравчук. Но в автомобила освен Кравчук е била и дъщеря му Ника - годеницата на Игор. Убийците още не са намерени. Оцелял от раните, Светлов продължава да работи в полицията, получава повишение и оглавява следствения отдел за "Криминални престъпления".

След много загуби и трагедии майор Светлов е гневен, но сломен и затворен в себе си - той все повече не вярва, че борбата му има смисъл. И все по-често се замисля да напусне града, с който го свързват само болка и смърт. Но е обещал пред себе си да продължи, докато виновните бъдат наказани.

Същата цел преследва и завърналият се след дълго лечение и операции в чужбина Кравчук. И докато Светлов е длъжен да действа, спазвайки закона, Кравчук няма никакви задръжки, за да накаже убийците на дъщеря си, ако...ги открие.

В един знаков момент и Светлов, и Кравчук ще разберат, че врагът е много по-близо отколкото предполагат...

*zr

"Брат за брата 3" - продукция на Стар Медия за Руския канал НТВ /Нова телевизия/

Сезон 3

Брат за брата

20 епизод • Брат за брата

В резултат на дълго и старателно разследване, успяват да преброят и потвърдят всички участници в престъпната мрежа, които заемат висши постове в системата на полицията и на специалните служби за сигурност. Има нает убиец, който всеки момент е готов да убие Мухин и Светлов. Жената на Деркач идва да го види и му донася много храна. Запознават се с Горчаков и началника и отново създава комична ситуация. Салман е арестуван и е обвинен за убийството на пет души.

19 епизод • Брат за брата

Във входа на жилищна сграда е намерен трупът на бизнесмена Воронцов. Светлов и хората му поемат разследването, което се оказва свързано с техни познати бандити от предишни престъпления. Вдовицата на убития съобщава на полицаите, че той е в сериозен конфликт с Джабраилов. Игор успява да си уреди среща с Аслан. Той го предупреждава, че ще стигне до крайности, но ще разкрие деянията му. Докато Дагаев и Горчаков причакват Лихачов, други патрулни го подгонват. Игор продължава да търси флашката.

Вижте повече
Брат за брата

18 епизод • Брат за брата

Въпреки арестите Светлов разбира, че истинският убиец продължава да е на свобода. Заедно с колегите си организират денонощно дежурство при входа на блока, в който живее. Не след дълго резултатът е налице. Но при задържането на убиеца отново има инцидент. По случайност Горчаков помага за арестуване на мъж във влака. Оказва се пришелец в града, обран след запознанството си с хубаво момиче.

Брат за брата

17 епизод • Брат за брата

Игор Светлов е вече изцяло погълнат от сложните машинации и престъпления на групировките. Мрежата на бандитите се простира твърде далеч, сред недосегаеми хора. Край железопътна линия е открит труп на млада жена. След внимателен оглед и първи показания Светлов и колегите му стигат до извода, че момичето е ограбено и изхвърлено в движение от влака. Транспортната полиция отказва да издирва престъпника. Делото е поето от екипа на Игор.

Вижте всички епизоди

БНТ новини Още новини
Продължават проверките на БАБХ по пазарите в София

12:10

Продължават проверките на БАБХ по пазарите в София

Продължават проверките на БАБХ по пазарите в София
"Бритиш еъруейз" спряха полетите си до Кайро

11:43

"Бритиш еъруейз" спряха полетите си до Кайро

"Бритиш еъруейз" спряха полетите си до Кайро
Над 30 души са задържани при демонстрации в Турция

11:31

Над 30 души са задържани при демонстрации в Турция

Над 30 души са задържани при демонстрации в Турция

Филми в програмата днес
Пук

БНТ 1 | 21.07.2019 15:05

Пук

Пук
Големанов

БНТ 2 | 21.07.2019 16:00

Големанов

Големанов
Кадифе 4 00:00:06

БНТ 1 | 21.07.2019 16:20

Кадифе 4

Кадифе 4

РЕКЛАМА