РЕКЛАМА


С талант и добра воля млади творци се присъединиха към инициативата, която продължава да обединява усилията на десетки хора прекрасните икони и стенописи на храм-паметник „Александър Невски” да възвърнат истинската си красота!

Една отдавнашна българска традиция – да дариш за храма, доказа, че е жива с подкрепата на много наши сънародници!

Новата стъпка е благотворителната виртуална изложба с картини, дърворезби и графики на студенти от Националната художествена академия. Инициативата е организирана от БНТ 2, съвместно с Фондация „Помощ за благотворителността в България”

Средствата от всяка закупена картина ще бъдат използвани за скъпоструващата възстановителна работа в храма.

Може да разгледате творбите в галерията ни по-долу и да видите видео-клипове за всяка една творба на YouTube страницата на Фондация „Помощ за благотворителността в България”.

Купувайки произведение на студентите, всеки може да подкрепи акцията. А също и да бъде сред онези, открили творците, които ще бъдат утрешната слава на българското изкуство!

Ето как да го направите:

Стъпка1: Попълвате вашата заявка с номера  и заглавието  на творбата, която желаете да закупите, за да подкрепите благотворителната кампания „ Да върнем блясъка на храма”. Заявката изтеглете от ТУК>>.

Стъпка 2: Изпращате заявката  на мейл адрес: g_zaharieva@abv.bg и очаквате потвърждение, че избраната творба все още в наличност.

Стъпка 3: След като получите отговор за потвърждение, че покупката ви може да бъде осъществена, превеждате  обявената стойност на творбата на посочената банкова сметка.

Условия на плащане:

Всички цени публикувани на сайта на Българската Национална Телевизия са в български лева или в евро по курса за деня на плащането  и са валидни към датата на поръчката.

Плащането може да се извърши само и единствено по банков път.

Крайната цена е известна на потребителят и се формира като сума от цената на поръчаната творба и е изрично упомената във формата на поръчката.

Банков Превод

При заплащане чрез банков превод клиентът предварително превежда парите по сметка на бенефициента, като посочва за основание за плащане номерът на поръчката. Поръчката започва да се обработва от момента на получаване на парите по сметката на бенефициента. Сметката за извършване на плащане чрез банков превод е следната:

Фондация “Помощ за благотворителността в България” (ФПББ) предостави на кампанията специална дарителска сметка:

IBAN: BG57UNCR70001520724983

BIC: UNCRBGSF

Банка: Уникредит Булбанк

Адрес: София, пл. “Св. Неделя” № 7

Име: ФПББ

Основание: Закупуване на картина № 1 от дарителската кампания „ Да върнем блясъка на храма”   - Дарение за храм-паметник "Св. Александър Невски".

Условия на Доставка:

Доставките се извършват от куриерска фирма  до адрес посочен от клиента във формата за поръчки.

Срокът на доставка на всяка поръчана творба е от 10 работни дни в зависимост от броят  на поръчаните  картини и техният размер. Срокът започва да от дата на получаване на парите по сметка на бенефициента, при плащане чрез банков превод. Всички доставки са безплатни, независимо от броя поръчани картини и техният размер.

РЕКЛАМА