След световното първенство в Бразилия, футболните емоции по БНТ продължават. Националната телевизия ще направи съпричастни запалянковците с изявите на родните отбори във втория предварителен кръг на Лига Европа. В четвъртък /17 юли/ Ловеч Литекс...

Споделете с приятели

След световното първенство в Бразилия, футболните емоции по БНТ продължават. Националната телевизия ще направи съпричастни запалянковците с изявите на родните отбори във втория предварителен кръг на Лига Европа.

В четвъртък /17 юли/ Ловеч Литекс приема унгарския Диошдьор. Момчетата на Красимир Балъков вече преодоляха съпротивата на един съперник и демонстрираха увереност и желание за запомнящо се присъствие в надпреварата. Двубоят е от 20:45ч. по БНТ 1 и БНТ HD.

Ботев Пловдив стартира с участието си в турнира срещу австрийския опонент – Санкт Пьолтен. Новият наставник на отбора Велислав Вуцов е твърдо решен да постигне значими резултати. Първата стъпка от реализацията на амбициозната програма зрителите ще видят  в четвъртък от 19:45ч. само по БНТ 2.

Гледайте на 17 юли Ловеч Литекс - Диошдьор от 20:45 часа по БНТ 1 и БНТ HD и Ботев-Пловдив – Санкт Пьолтен от 19:45 по БНТ 2!