РЕКЛАМА


Режисьор Давид Пинилос

В ролите: Наталия Тена, Давид Леон, Уил Кийн, Кен Епълдорн, Шарлът Вега и др.


"Защото огладнях и Ме нахранихте,

Защото ожаднях и Ме напоихте,

Странник бях и Ме приютихте..."

... Идваме от Бъдещето...

"За да спасим настоящето, трябва да се върнем в миналото".

Човечеството посреща най-голямото преселение в историята - 3 милиарда бежанци от бъдещето пристигат в настоящето, за да избегнат глобална катастрофа. Появата им е изненада за всеки, включително и за фамилия Круз - Самюел, Ема и малката Ани, когато в дома им се настанява тайнственият Алекс, чиято мисия е много по-сложна и не изключва да направи това, което трябва, дори и да наруши правилата, а те са : да не говори за бъдещето, да не търси роднини и да не извършва престъпления. Това са условията за преминаване в градовете на всички преселници. Бежанската вълна залива света, всички телевизионни канали предават новината. Кой е Алекс и защо избира дома на Круз. Изборът не е случаен и е залог за спасение.

Първата британско-испанска копродукция е заснета в Испания с британски актьори, на английски език, по идея на Рамон Кампос в съавторство с още трима сценаристи.

Премиерата е на 7 май 2015г., едновременно по четири от каналите на испанската медийната група Атресмедия с първоначален рейтинг от 4.37 милиона зрители.

Две водещи телевизионни компании, заети със създаването на интригуваща история, е залог за екранен успех.

БиБиСи е копродуцент и официален световен разпространител на телевизионната драма, произведена от испанската Атресмедия.

"Англоезичната ориентация е нарастваща тенденция в европейската мрежа и модел за финансова ефективност с високо качество" според Бен Доналд, изпълнителен продуцент за международни проекти в БиБиСи.

"Съвместният проект е възможност за иновация на пазара с продукт от международно значение" според Соня Мартинез,мениджър "Игрални проекти" в Атресмедия.

Фикцията пътува във времето с въпроса какво би станало, ако бъдещето крие фатална опасност и спасението е възможно само с връщане в миналото.

"Бежанците" е емоционален трилър за обикновените хора и техните реакции, когато се изправят пред свръхестественото и непознатото.

8 Ново начало епизод • Бежанците

Хаосът завладява ежедневието и сърцата. Никой не може да избяга от бъдещето си, но едно дете намира сили да постави ново начало. Ани бяга, ужасена от баща си, за да намери Алекс. При опит да измъкнат Ема от дома й, Самюел прострелва собствената си дъщеря. Междувременно бежанците вдигат бунт в селото и по света. Светът се обърква. Ема е съсипана, но намира сили да продължи напред заради живота, който Ани й е подарила. На финала е представено алтернативно бъдеще, в което Алекс не е спасил Ема и С...

Вижте повече

7 Сара епизод • Бежанците

Самюел прогонва Ема от дома им и не й позволява да види дъщеря си. Тя отива в полицията, където Луис е поел властта и отказва съдействие. Ема се връща отново да търси дъщеря си и Самюел я прибира обратно, но между тях вече няма любов. Местните гонят бежанците, Луис затваря някои от тях в ареста. Алекс разбира, че жена му е загинала. Той успява да измами Луис и да се измъкне, след което тръгва по следите на ловеца, застрелял съпругата му и най-после намира дъщеря си. Преди да напуснат завинаги се...

Вижте повече

6 Истината епизод • Бежанците

Ани бяга от дома си заради целувката между Алекс и майка й. Оскар я отвлича вечерта в гората. Използва случая да обвини бежанците. С Луис превземат властта и освобождават Самюел от затвора. Ани казва на баща си, че е избягала заради Алекс. От ревност Самюел предава Алекс на Оскар.

5 Сами епизод • Бежанците

Хюго и Луис разкриват самоличността на Лукас и връзката му с Ема. Сам е в ареста, а между Алекс и Ема се заражда любов. Оскар и Луис притискат Ема да им каже истината и се стига до сблъсък. В резултат тя губи бебето си. Така става ясно, че Томас всъщност е син на Ема и Алекс. Ани вижда целувката между майка си и Алекс.

Вижте всички епизоди

БНТ новини Още новини
Русия няма да признае Северен Кипър

21:42

Русия няма да признае Северен Кипър

Русия няма да признае Северен Кипър
СЗО: Новият китайски вирус все още не е глобална опасност за здравето

21:30

СЗО: Новият китайски вирус все още не е глобална опасност за здравето

СЗО: Новият китайски вирус все още не е глобална опасност за здравето
САЩ спират временните визи за бременни жени

21:16

САЩ спират временните визи за бременни жени

САЩ спират временните визи за бременни жени

Филми в програмата днес
Линия на разделението 2

БНТ 1 | 23.01.2020 21:00

Линия на разделението 2

Линия на разделението 2
Брат за брата 1

БНТ 3 | 23.01.2020 22:00

Брат за брата 1

Брат за брата 1
"1992" 00:00:28

БНТ 2 | 23.01.2020 22:00

"1992"

"1992"

РЕКЛАМА