РЕКЛАМА


Как геополитическата криза в Украйна и отделянето на Крим ще се отрази на туризма в България? Ще бъдат ли запазени досегашните равнища на гости от рускоезичния пазар? Разговор в студиото с Гешо Любенов — директор на туроператорска фирма и Георги Шипковенски, главен секретар на Варненската туристическа камара.

Празнуваме Благовещение: Среща с децата от детска градина «Морско конче» и разговор в студиото за резултатите от националната програма ин витро и 7 години от създаването на фондация «Искам бебе».

Как човек може да стане добър сомелиер и какви качества се искат за това?Какво е мястото на тази професия в България — разговор с младия сомелиер Владислав Димитров.

И още репортажи от регионите:

Над тридесет деца се обучават всяка година  в школата по иконопис към Неделното православно училище в Сандански. С техните творби се организират и благотворителни инициативи. Репортаж от Благоевград.

Пловдивският квартал Капана е на път да се превърне в единствената по рода си зона на развитие на творческите индустрии в България.

Артисти, куратори, музиканти и архитекти безвъзмездно ще развиват своите дарби, за да изследват съхраняват и реставрират този емблематичен за града квартал.

България днес – 25 март 2014 – излъчване от Варна
"България днес" - 25.03.2014

РЕКЛАМА