РЕКЛАМА


Къде изтичат специалистите в областта на туризма? Ще излезем ли от омагьосания кръг "евтина дестинация – нискокачествено  обслужване"?  Разговор в студиото  с председателя на Варненската туристическа камара Жельо Душев и директора на Колежа по туризъм доц. Стоян Маринов.

Как доброволчеството променя отношението на младите към света? Разговор с участниците в доброволческата група “Розови очила” Мая Донева, Елена Раличкова и Гергана Манова, които помагат на деца със специални грижи. Как други младежи се организираха и почистиха Паша дере?

Пътят на един млад варненец от спорта до университетските аудитории в Манчестър – разговор с Иван Георгиев, който обучението си по маркетинг е и в градския отбор на Манчестър по водна топка.

Актуални теми от регионите на България.

И още:

100 години след смъртта на известния чешки архитект Йосиф Шнитер името му още е живо по улиците на Стария Пловдив – града, на който е посветил повече от 30 години като главен градски архитект.

Офроуд с мотори е спорт,  известен още като „ендуро”, което в превод означава „издръжливост”. Защо  “ендуро” прекрасно се съчетава с усещането за пролет - репортаж от Благоевград.

Пътуващата фотоизложба “Имам си една мечта”, посветена на децата-бежанци в България, гостува на 18 -о училище “Уилям Гладстон” в София.

България днес – 15 април 2014 – излъчване от Варна
"България днес" - 15.04.2014

РЕКЛАМА