РЕКЛАМА


Вижте в предаването „България днес” :

Общинските съветници в Благоевград заседаваха извънредно днес, за да вземат важни решения за съдбата на бъдещото депо за отпадъци край благоевградското село Бучино – гост в студиото Васил Тинчев – главен архитект на общината.

Стартира предварителната кандидат-студентска кампания в Югозападния университет в Благоевгрд. В образователната тема на предаването ще ви запознаем с условията за кандидатстване и промените, които очакват студентите.

Как се представи спа-курортът Сандански на международното изложение за туризъм в Москва. С подробности за форума Мария Таушанова.

Пет белоглави лешояда от Франция са новодомците в Центъра за диви животни в село Ракитна. Подробностите от Надя Вангелова, председател на проект „Живот за Кресненския пролом”.

В края на предаването представяменовата книга на Евгения Йорданова  „Най-щастливия ден” .

И още в предаването –за проблемите с нерегламентираните сметища за строителни и битови отпадъци в столицата; „Светата вода”, място свързано с живота на Свети Иван Рилски в  кюстендилското село Раждавица  е предпочитана дестинация за отдих през почивните дни; Великденска изложба –иконопис  се откри в галерия „Джамията” в град Дупница; за историята на спасената икона на Света Богородица, изложена в музея на иконата в Трявна; изложба “От раклата на баба” в Региналната библиотека във Варна.

България днес - 11 април 2014 - излъчване от Благоевград
"България днес" - 11.04.2014

РЕКЛАМА