РЕКЛАМА


В предаването, излъчване от Русе на 29 януари, ще видите:

Акцентите в програмата на арт салона "Любов и вино" представя Мариян Савов, директор на ОП "Русе-арт"

Режисьорът Георги Симеонов и солистите Даниела Караиванова и Галина Стоянова - за премиерата на "Бохеми", постановка на Държавна опера-Русе


В предаването още:
Драматично-кукленият театър „Иван Радоев" ще отбележи 100 години от създаването си с премиера на комедията „Картоиграчи" от Гогол.

130-та годишнина след създаването на първата обществена библиотека във Велико Търново, днес Регионалната библиотека „Петко Р. Славейков" е съвременен културно-образователен и информационен център.

Кой е най-четящият русенец за миналата година и кои са най-предпочитаните автори според класацията на Регионалната библиотека "Любен Каравелов" в Русе?

Какви са предизвикателствата пред Плевенската филхармония през 2019 година? Коментар на директора на културната институция Любомир Дяковски

Галерия за съвременно изкуство отвори врати във Велико Търново. Норвежкият художник Ларс Нордби, който живее от няколко години в България, сбъдва eдна своя мечта, като превръща пустеещо помещение в артистично пространство за изява на творци от цял свят.

Акценти в програмата на арт салона "Любов и вино"
"60 минути за култура" - 29.01.2019

РЕКЛАМА