РЕКЛАМА

Най-хубавите години на нашия живот

Епичната битка на петте десетилетия, които се състезаваха в „Най-хубавите години от нашия живот”, ни припомни днешният епизод на реалити формата. Кое е любимото десетилетие на българите ще стане ясно на 22 март от 20:30 часа, когато едно срещу друго ще се изправят 80-е и 90-е години на миналия век.

Предаването ни показа пътя, който изминаха всички състезаващи се десетилетия, за да се стигне до 17решаващата битка. От Нова година досега зрителите на БНТ видяха над 60 емблематични предмета, чуха над 70 песни в изпълнение на повече от 200 прочути български артисти.

Шоуто успя да изтупа прахта от любимите на поколения българи автомобили „Москвич”, „Жигули” и “Булгаралпин”, печките „Мечта”, пералнята „Перла 03”, мобифоните… Зрителите отново чуха паметни реплики от старите български филми, аплодираха легендарни актьори и видяха уникални архивни кадри, с които само БНТ разполага.

През изминалите месеци в „Най-хубавите години от нашия живот” гостуваха десетки родни звезди от близкото минало до днес – Стоянка Мутафова, Хилда Казасян, Стефка Берова, Мария Илиева, Мариана Попова, Маргарита Хранова, Орлин Горанов, Нели Рангелова, Камелия Тодорова, „Сигнал” и много други. Последната телевизионна изява на великия Джоко Росич бе именно в предаването на БНТ1.

В края на предаването Владо Пенев повдигна завесата и около финалния епизод на 22 март, когато на сцената ще излезе една голяма британска звезда.

11В продължение на десет седмици журито, съставено от 18-годишни младежи, определяше своите фаворити. БНТ дава шанс и на своите зрители също да се включат в предизвикателството. Гласуването в онлайн анкетата е в официалния сайт на телевизията www.bnt.bg - ТУК. Участниците в допитването ще трябва да познаят десетилетието - победител. А наградата за първите десет души, избрани на лотариен принцип - покана за заключителното парти на формата и лична среща със звездите от „Най-хубавите години от нашия живот”.

 

 

Големият финал е на 22 март само по БНТ!

Най-хубавите години на нашия живот
"Най-хубавите години от нашия живот" - 12.03.2014

РЕКЛАМА