„Спри, детето запази!“ с празник за 1 юни

Социално отговорната кампания на Българската национална телевизия „Спри, детето запази!“ ще посрещне децата 1 юни с тържество, посветено на пътната безопасност. Заедно с партньорите си от Paradise Center обществената медия кани всички деца на празник, с...

17:59, 29.05.2015
„Спри, детето запази!“ с празник за 1 юни

Социално отговорната кампания на Българската национална телевизия „Спри, детето запази!“ ще посрещне децата 1 юни с тържество, посветено на пътната безопасност. Заедно с партньорите си от Paradise Center обществената медия кани всички деца на празник, с който отново ще напомни на най-малките и техните родители как да се придвижват безопасно на пътя. Специално изработената в търговския център сцена ще събере десетки гости и звезди с апела за повече толерантност и уважение на пътя.

Тържеството ще открият четиринадесет малки балерини от школата на Маша Илиева, които ще изпълнят специално подготвено за празника съчетание. Веднага след това на сцената ще излязат актьорите от „Весел столичен светофар“, които ще зададат на малчуганите забавни въпроси на тема пътна безопасност. По традиция в празника ще се включат и посланиците на кампанията „Спри, детето запази!“ - изпълнителите Venzi, близначките Алекс и Влади, както и триото Ice Cream.

Гостите на празника ще получат стикер с логото на „Спри, детето запази“, който може да залепят на автомобила си и да станат част от инициативата за пътна безопасност на БНТ. И като на празник, освен с положителни емоции и изненади, децата ще си тръгнат и с много подаръци.

От старта на кампанията досега 42 пешеходни пътеки в София бяха повдигнати, а над 120 – осветени. Монтирани са над 80 предупредителни пътни знака с логото на кампанията в градовете София, Пловдив, Варна, Благоевград, Русе, Стара Загора, Сопот, Созопол, Ловеч, Хисаря. Предстои да бъдат поставени такива и в други населени места.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад