Ути Бъчваров се завръща в ефира на БНT

Специални епизоди на “Бързо, лесно, вкусно” ще покажат как да използваме запасите си

14:12, 30.03.2020
Ути Бъчваров се завръща в ефира на БНT

Ути Бъчваров се завръща на екран в един нов, още по-свеж, ароматен и вълнуващ сезон на “Бързо, лесно, вкусно” този четвъртък - 02.04.2020 г. Винаги усмихнат и пълен с енергия, любимият ТВ готвач на България отново ще прави живота по-вкусен и всяко предизвикателство в кухнята - интересно.

В новите пролетни епизоди, заедно с колегите си Росен и Ади, Ути доказва, че добрата храна е ключът към доброто настроение.

За да отговори на новата ситуация, “Бързо, лесно, вкусно” ще намери точното място в тигана на всички вкусни запаси, варива и консерви, скрити в килера.

Всеки делничен ден от 16:30 часа по БНТ 1 Ути, Росен и Ади ще откриват най-добрите комбинации между пресните сезонни продукти и свежи подправки в търсене на най-добрите здравословни рецепти. А ако пропуснете нещо - можете да си го преговорите на следващия ден от 11:45 часа или на www.bnt.bg.

“И тъй като вкусът е нашият неизменен пътеводител през всички онези моменти, в които празнуваме, споделяме, разказваме или просто вдигаме чаша за всичко хубаво, заредени с нова енергия ще тръгнем заедно по следите на най-вкусните решения за всеки ден и всеки повод, за да го превърнем в специален. Ще използваме семпли съставки и богато въображение. С хитри идеи в кухнята ще ви покажем как 1 прави 2, а понякога и повече… Ще запалим и камината, защото над живия пламък на огъня чудесата се случват сами… а и защото е по-вкусно!”, споделя Ути Бъчваров.

Макар границите да са затворени, легендата на ТВ кулинарията и неговите приятели ще водят зрителите на Българската Национална Телевизия на различни кътчета от гурме-картата на света.

Защото сърцето е там, където е вкусно!

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад