Искрен Веселинов: В Европа гласът на гражданите беше заменен с грозен пазарлък

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Веселинов заяви, че заявеното намерение на представителите на ВМРО в ЕК е да гласуват против избора на Урсула Фон дер Лайен.

Искрен Веселинов: Защото не намираме за правилен пазарлъкът, по който беше номиниран настоящият председател на ЕК. Не намираме за правилно това, че тя мина по целия конспект на либералната утопия, за да бъде угодна за всички. Всъщност ние имаме в Европа победил либерален консенсус. Това, което прави Европа в продължение на дълги години, което я отслаби, което я доведе до криза на идентичността, до мигрантско нашествие, до демографска катастрофа и т.н. Това нещо ще се случва отново, ратифицирано от всички обичайно управлявали през този период.

На въпрос дали ще бъдем принудени да отворим дебата за Истанбулската конвенция Веселинов каза:

Искрен Веселинов: Не можем, защото сме се присъединили към ЕС, ратифицирайки договор за присъединяване и имайки предвид действащото вътрешно европейско право. Нашият закон е съгласуван с тези норми и няма процедура, по която да ни задължат да си променим основния закон на страната.

От ВМРО са изключително разтревожени, защото по думите на Веселинов "цялото това безумие, което продължение на десетилетия продължава на Запад ще продължи"

Искрен Веселинов: То ни залива и нас с опитите примерно през Закона за децата, през ред други неща да се наложат практики, които са доказано отрицателни, с отрицателно действие по отношение на семейството, възпитанието на децата. Ще има натиск силен за еднополови бракове и какво ли не. Всичко това ще продължи. Това, което стана в Европа е тревожно, защото гласът на гражданите не беше чут, беше заменен с един грозен пазарлък.

Вижте целия разговор във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад