Обявява търг с тайно наддаване за определяне на наемател

Обявява търг с тайно наддаване за определяне на наемател на следните помещения: Регионален телевизионен център - гр. Варна (РТВЦ Варна), спирка „Почивка“, представляваща помещение – Бюфет за бърза закуска, с обща полезна площ от 18,86 кв.м. (“помещението”).

14:26, 12.03.2019

Обявява търг с тайно наддаване за определяне на наемател на част от недвижим имот – публична държавна собственост, предоставена за управление на Българската национална телевизия, находяща се в сградата на Регионален телевизионен център - гр. Варна (РТВЦ Варна), спирка „Почивка“, представляваща помещение – Бюфет за бърза закуска, с обща полезна площ от 18,86 кв.м. (“помещението”).

Началната тръжна месечна наемна цена на помещението е в размер на 122,40 лв. (сто двадесет и два лева и четиридесет стотинки) лева с включен ДДС.

В наемната цена не са включени консумативни разходи за електроенергия, студена и топла вода, топлоенергия, такса смет и телефон и/или други.

Срокът на наемното правоотношение е 5 (пет) години, считано от датата на сключване на договора за отдаване под наем на помещението.

Тръжната документация се предоставя безплатно на интернет страницата на БНТ, от датата на публикуване на настоящата обява до изтичането на срока за приемане на завленията за участие.

Депозитът за участие в търга е размер на 10,20 лв. (десет лева и двадесет стотинки) и се внася по набирателната сметка на БНТ в БНБ - IBAN: BG03BNBG96613300178901, BIC: BNBGBGSD.

Заявленията за участие в търга с всички изискуеми документи по т. III от Заповед на Генералния директор на БНТ № ................/................2019 г., се приемат до 16:00 часа на 12.04.2019 г. включително в стая № 204 в сградата на Административно-стопански блок на БНТ, на бул. „Цариградско шосе“ № 111, втори етаж, Национален радиотелевизионен център, гр. София.

Огледи на помещението се извършват с предварителна завка, на телефон: 052/ 394411- РТВЦ Варна.

Информация относно търга се получава на телефон: 02/8142808

Търгът ще се проведе на 15.04.2019 г. от 10:30 часа, в заседателната зала при кабинета на Икономическия директор на БНТ, в сградата на Административно-стопанския блок на БНТ, на бул. „Цариградско шосе“ № 111, втори етаж, Национален радио-телевизионен център, гр. София.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад