Парламентарни сблъсъци и взаимни обвинения - гостува Вежди Рашидов

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

В началото на разговора Вежди Рашидов обясни причините за нападките си срещу Корнелия Нинова. Той изтъкна, че е наблюдавал отблизо процесите в годините на прехода и "пред очите му са минали много интересни политически личности", част от които днес "наричаме олигарси". Рашидов не скри, че без да има нищо лично срещу Нинова, се е подразнил от думите ѝ за наличие на олигарси в редовете на ГЕРБ.

"Не е честно човек, който управлява една партия, която управляваше много години държавата да хвърля думи срещу една партия, която е по-нова, по-млада... и аз не съм лобирал за олигарсите... Съжалявам... но някои лобираха... Извинявайте, но така обиждаме хората, които днес наричаме работодатели".

Помолен за мнението му за снощното гостуване на Борисов в "Шоуто на Слави", Рашидов каза, че го гледал само заради премиера, защото го уважава. Иначе... "Единственото, което ми се губеше в цялото това шоу, защото беше едно шоу, беше "Няма такава държава". Песента ми се губеше, за да де завършено шоуто", заключи той.

Във връзка с медийни публикации, които замесват името на Рашидов в бизнес отношения с чужди неправителствени организации и културни институти, скулпторът отхвърли категорично твърденията.

Отново, както по традиция, за рождения си ден през декември Рашидов ни кани на изложба - този път "Акварели и скулптура". Ще го видим в освен като скулптор, и като акварелист.


Последни броеве

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад