"Арт посоки" с Галя Крайчовска

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Тези отчаяни автори на графити се срещат за първи път с публиката. Сергей Борисов ги подготвя специално за изложбата в новото място за култура - СКЛАД в Пловдив. "отчаяни автори на графити“ и „Уличен танц“ са заснети непосредствено преди първата среща на прочутия руски фотограф с българската публика. Наричат го летописец на московските и санктпетербургски ъндърграунд сцени. "Залез“ от 85-та и „Акробат“ от 93-та, се превръщат в символи на своята епоха. А заглавието на изложбата - „Zeitgeist“ или „Духът на времето“ и най-точно описва най-точно разнообразието

„Обекти и Алегории” - поканата е от Атанас Ташев и галерия „Райко Алексиев”. Обектите се превръщат в съвременни алегории. Художникът дава пълна свобода всеки да припознава своята версия.

Жива изложба на замръзнали картини - Акико Накаяма в галерия Аросита. Тя е художник, който описва красотата на преливащата енергия с инсталация, фотография и пърформанс. В Дома на киното ще ни гмурне в дълбочините на съзнанието в компанията на популярен ембиънт музикант, а в галерия Аросита ще покаже своята "жива" изложба от картини, замръзнали в момента на действие. До 14 ноември може да видите Живата изложба- уникално съчетание на движението и жизнеността на цветовете с дигиталните технологии.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад